Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zoknifétis. Zoknifétises srácok, férfiak! Ti milyen színű és fazonú zoknikra, illetve zoknikat viselő pasikra izgultok?
Figyelt kérdés
A saját lábatokon is felizgat titeket a zokni? Csak szex közben, vagy pl. az utcán ha szép lábat szép zokniban láttok, arra is rágerjedtek?2019. máj. 14. 11:31
21/39 anonim válasza:
Titokzokni...szerintem az a legsexybb
22/39 anonim válasza:
Én már volt hogy eladtam amikor úgy hozta a sors
23/39 anonim válasza:
Én csak szeretem a farkamra húzni és úgy verni, vsgy feldugni a seggembe a zoknit, izgató a Dörzsölő érzése.
Ne pontozz le emiatt, én ilyen vagyok.
18f meleg.
24/39 anonim válasza:
Ajánlom Hadházy Ákost, neki a zokniján még lyuk is van! 😂😂🤣🤣
25/39 anonim válasza:
Tényleg, a Hadházy! Ki venné meg a lyukas zokniját? Ha már megemlítette valaki Hadházyt, mások meg a lyukas zoknit!
26/39 anonim válasza:
Rózsaszín, Kitty cicás. Fontos, hogy mellé jó szőrösek legyenek a lábai és legalább 46-os.
27/39 anonim válasza:
Látom, a hadházy többeknek nem jó ötlet!
Pedig tényleg megpróbálkozhatnátok vele, főleg azok, akik lepontoztak! 😂
29/39 anonim válasza:
Minden zokni tetszik,szeretem rá és bele is verni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!