Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a legnagyobb lövésetek fiúk?
Figyelt kérdés
Melyik volt az az orgazmusotok emlékezetetek szerint, amikor a legtöbbet lőttétek, vagy a legmesszebbre? Maszturbálás, vagy szex során történt? Nekem volt pár alkalom az évek alatt, ami olyan meglepően nagy adagra sikerült, hogy a mai napig eszembe jut néha. :D Pl. saját fejem fölött ellőttem, vagy az asztal másik végéig, stb.
27F
jan. 3. 20:16
1/16 anonim válasza:
Nem emlékszem, de ma reggel hatalmasat lőtt a tár, a combomra is folyt, olyan volt a pizsim, mintha kicsit bepisiltem volna... Ugyanis már hetek óta nem nyúltam magamhoz, de álomomban eldörrent magától, többször is ráadásul, mint a többször töltős puska. Félálomban voltam, de eléggé éreztem. Folyton ágaskodott... Ilyen ez, ha nem nyúlok hozzá, akkor is durran előbb-utóbb. Pizsigatya ondós lett, emiatt kissé ideges vagyok, mert tiszta volt a gatya előtte..
2/16 anonim válasza:
1# És dühítő, mert nem is én piszkoltam be magam, hanem magától durrant el. Mehet a mosásba... Ha meg rászárad, undorító..
3/16 anonim válasza:
A legnagyobb távolság olyan 1,5 méter volt. A legnagyobb adag 12 lövés. Valami hatalmas mennyiséget ontottam akkor magamból. Egy haverom akkor verte ki nekem előszőr és ez lett a vége. Mármint nem az első eset volt, hogy bárki kiverte volna, hanem azzal a sráccal volt az első ilyen együttlét :D
4/16 anonim válasza:
Kb az első alkalom mikor megdugtak, közbe verte a farkam.
5/16 anonim válasza:
1-es, 2-es válaszoló vagyok, ezen mi lepontoznivaló van???!!!
6/16 anonim válasza:
Amikor először kiverte egy srác. Akkorát lőttem, mint még sosem.
7/16 Jani Belucci válasza:
Otthon laktam még szüleimmel, és mikor elutaztak pár napra, akkor rám írt exem exe. Ő épp átutazóban járt felém, és megkérdezte, hogy nem-e állhatna meg nálunk pihenni kicsit, mert sokat vezetett. Hát ennek az lett a vége, hogy jól betéptünk, medencéztünk, beszélgettünk, kidumáltuk exemet meg mindent is, aztán egymásnak estünk. Oda-vissza kúrtuk egymást egész éjjel. Akkorát élveztem, hogy az ágyon hosszában végiglőttem egészen a falig. Életem egyik legjobb szexe volt. Azóta is foltos a fal 😅.
8/16 A kérdező kommentje:
7: wow, az nagyon szép :D gondolom remegős volt :D
jan. 4. 06:43
9/16 anonim válasza:
Egyszer egy 8 napos nyaralás után hazértem, és alig vártam, hogy végre kiverhessem.
Úgyhogy a kanapéra leültem, és elkezdtem.
Direkt elnyújtottam azért, igy olyan 20 perc után mentem el.
Hát, elképzelhetitek...
10/16 Misticboy válasza:
Egy éve kb egy lánybarátommal sexeltem. Sima misszionárius pózban. Mikor elélveztem kivettem és a puncijára hasára akartam élvezni, de olyan jól sikerült, hogy hiába a lába között voltam az arcára és a melleire élveztem, és kevés a hasára is jutott. Nem jellemző rám, én is ő is meglepődtünk. Amin utána én még jobban, hogy lenyalogatta magáról, pedig addig nem nagyon szerette. 18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!