Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora volt a legnagyobb korkülönbség közted és a partnered között?
Figyelt kérdés
szept. 4. 01:12
2/21 anonim válasza:
Kb. 20-25.
Nem tudom pontosan de örültem hogy jóval idősebb a partnerem.
3/21 anonim válasza:
Az első páromnál 14 év, a másodiknál 6 év, a harmadiknál 22 év, az utolsónál pedig 28 év. Én voltam az idősebb.
Mindig a fiatalabbakkal értettem meg magam, és ők érdeklődtek felőlem.Most is így van, csak nagyon nehéz komolyabban ismerkedni.
4/21 anonim válasza:
Ha jól emlékszem akkor kb 20 év lehetett. Fiatalabb és idősebb is volt ennyivel.
6/21 anonim válasza:
15 év, mindig az idősebbek jöttek be.
7/21 anonim válasza:
9 év kb. Ő volt az idősebb, de már én is 30 voltam.
8/21 anonim válasza:
Hosszú évek után, pár hónapja ismertem meg a mostani páromat, eddig ez a legjobb kapcsolatom. Mindig a nálam valamivel idősebbek vonzottak, de nem gondoltam, hogy 18 évvel idősebb pasiba szeretek bele. Pedig ez történt, a szerelem tényleg kortalan. 33/F
9/21 anonim válasza:
20. Baromira meglepődtem. Én akkor 22 voltam. Kora 30-asnak mondtam volna legfeljebb, meg kellett mutatnia a személyi igazolványát, hogy elhiggyem. xDD
10/21 anonim válasza:
szexpartner esetén majdnem 40 év volt a legtöbb. De voltak 20-30 évvel idősebbekből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!