Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit szólnátok, ha egy egyébkén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha egy egyébként arcra helyes, szimpatikus srácról az első talin derülne ki, hogy elhízott?

Figyelt kérdés

Látod a képét Grindr-en vagy Romeón, helyesnek találod, dumáltok, még szimpatikus is lesz, esetleg csomó közös van bennetek, nem erőltetett a beszélgetés. Majd sort kerítetek egy találkozóra, és kiderül, hogy a srác elhízott, és itt nem arra gondolok, hogy kicsit kidudorodik egy zsírpárna, hanem lóg a hasa.

Tényleg ennyire kiábrándító egy ilyen szitu?

Szerintetek is elhízottnak lenni a legnagyobb hátrány a meleg társadalomban?

2019. máj. 12. 23:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%
Mennyi túlsúlyos írhatja ide hogy tetszik neki miközben neki se tetszik
2019. máj. 13. 11:14
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Én is jártam így már kétszer is, a srácok elfelejtették közölni, hogy hát ja bocs, a fent lévő profilkép már több éves. Számomra elég kiábrándító volt, mikor vártam egy 60kg körüli vékony srácot aztán megjelent egy 95-100 közötti, nagy tokával, totál elhízva. Beszélgettünk, de ott vége is lett az ismerkedésnek...
2019. máj. 13. 12:19
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen érthető.
2019. máj. 13. 12:26
 14/17 anonim ***** válasza:
77%

ez szerintem olyasmi, mint mikor elso talin kideröl, hogy nem jön be a srác, aki a képeken tetszett.

ha nem tul duci akkor oké, de nekem nem jönnek be az elhízott fiúk

hát az elhízás elég nagy hátrány a meleg tarsadalomban, de ezen legalabb lehet valtoztatni, ha csunya az arcod, azon nem :D

2019. máj. 13. 14:27
 15/17 Thillmin ***** válasza:
84%
Igen, kiábrándító lenne. Csalódott lennék, becsapva érezném magam. Én feleslegesnek tartom a kinézet vs. lélek vitákat, mert a test és a tudat összefügg. Ha valaki dagadt, az az esetek többségében azért van, mert az illető lusta és fegyelmezetlen. Ennek ellenére a megbeszélt randit eltölteném vele fújjogás és grimaszolás nélkül. Legfeljebb a végén megmondanám neki, hogy kösz, nekem ennyi elég volt.
2019. máj. 13. 15:18
 16/17 A kérdező kommentje:

"Ha valaki dagadt, az az esetek többségében azért van, mert az illető lusta és fegyelmezetlen."

Azért vékony testalkatúként könnyű ilyen bölcsességeket megfogalmazni. :D

2019. máj. 13. 21:55
 17/17 anonim ***** válasza:
92%

Kiábrándítónak kiábrándító tud lenni, ha valakinek nem jön be ez a típus, de ismerek több olyat is, akiknek a nagyobb darab, kicsit kövérebb pasik jönnek be.

Személy szerint én nem várom el senkitől, hogy modell alkata legyen, és az se taszít, ha van egy kis pocakja, de van különbség eközött, és a durván elhízottság között. Ez utóbbit nem szoktam szeretni, már csak azért sem, mert egészségtelennek és igénytelennek tartom. (Mielőtt nekem támadna bárki, szerintem ha valaki BMI indexe 35 felett van, és nem szenved semmilyen betegségben, ami ezt indokolná, az ugyanolyan igénytelenség, mint ha valaki nem mosna fogat és emiatt rohadna a szája. Nem kell mindenkinek modellnek lenni, de van különbség az átlagos, vagy a nagyobb testalkat, és a kórs túlsúly között.)

2019. máj. 14. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!