Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol állhat a kinsey-skálán?
Na. Én 23 eves koromig elnyomtam a melegsegem, 14 eves korom ota tetszenek fiuk. Most is utalom magam h melegvagyok de ez van. A srac is valahogy igy lehet, nagyon eros am a kornyezet es a neveles. Mikor kettesben van veled akkor kiengedhet es onmaga lehet, viszont ha mas is van, akkor titkolnia kell, mert retteg a lebukastol. En is igy vagyok. Imadom a fiukat, de tarsasagban csajozosnak jatszom meg magam.
Az franko, hogy szeret teged, ha te is ot, akkor hagyd, hogy oldodjon idovel enyhul neki is ez a dolog. Gondolj bele az o helyebe, ha megtudnak rola, nagyon szar lenne neki. Te mit nyernel azzal? Neki szar lene, te lehet hogy elveszitened.
Legyel vele megerto, es mikor kettesben vagy, akkor eld meg vele a romancot :D :P
amugy ha irsz priviben es kifejted jobban, probalok segiteni. sztem a srac olyan mint en, szoval van ralatasom
Áh full hetero a haverod. Ez csak olyan tipikus pasis agyhúzás, ne is törődj vele.
Najó.. Amúgy gondolom egy önutáló meleg.
önutáló meleg bizony
de azert ha már csinal veled dolgokat az azt jelenti, hogy feloldodhat elobb utobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!