Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez valóban igaz, vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban igaz, vagy csak eltúlozták egyes emberek?

Figyelt kérdés

Nemrég megnéztem pár részt a fiúk a klubból sorozatból. Érdekel a melegség.

Igaz, hogy a melegek nem keresnek tartós partnert, inkább a melegbárokba járnak alkalmi partnerekért?

A melegek nem akarnak megállapodni?

Vannak melegek, akik ritkán vagy egyáltalán nem járnak melegbárokba?

A sorozat mennyit torzít a melegek mindennapjain? Vagy az csak egy szűk réteg, amit bemutat?

Továbbá, a melegek mennyire hűségesek?

Ha nekem mondjuk lenne pasim, ő gyakran csalna meg? Járna netre vagy bárokba más pasikhoz,vagy elég lennék csak én neki?

2019. máj. 3. 17:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Amit a sorozatban latsz az kisse tulzas.

Teny, hogy sokan nem birnak megallapodni de szerencsere meg ha keves is, de akad huseges gyongyszem is.

Barokba egy eleg szuk reteg jar.

2019. máj. 3. 17:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Csak megcsalnak, vagy el is hagynak és mennek a következő kapcsolatba?
2019. máj. 3. 17:48
 3/13 A kérdező kommentje:
Mi az oka, hogy nem állapodnak meg, vagy csak nehezen?
2019. máj. 3. 17:51
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem melegekre, hanem az emberekre általánosságban jellemző.
2019. máj. 3. 18:03
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem az az oka, hogy nincs elvarva toled tarsadalmilag a hazassag es a gyerekek. Nem “kell” megallapodni. Tobbseg felszinesse valt es nincs erdekeben egy ember mellett maradni. Hiszen annyi jo pasi van, es a ferfiak imadnak szexelni, kalandozni.

A hetero ffiak tobbsege is igy elne legszivesebben, csak ok egy kozepes szexert cserebe kapcsolatba vannak kenyszeritve a nokkel. Akiknek tobbsege nem szivesen szexel kapcsolat nelkul. Tehat marad a kvazas vagy a parkapcsolat, ha szexelni akarsz rendszeresen.

Na ez nekunk melegeknel nem igy van. Nekem konkretan 10 percembe tellik leszervezni egy szexrandit online. Vagyis mar csak telne, mert most epp van pasim. 25f

2019. máj. 3. 18:12
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

És csak az aktív fél kalandozgat, vagy a passzív sem szivesen marad meg egy mellett?

2019. máj. 3. 18:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindket oldal kalandozgat szivesen. Akik komoly kapcsoaltot keresnek manapsag, nagyon meg vannak love.
2019. máj. 3. 18:51
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

98 %, akik nem keresnek kapcsolatot, hanem mennek a f...után, ha ideiglenesen azt is színleli, vagy kamuzza, hogy így szeret,úgy szeret, egy pillanat alatt elhagy, mert képtelenek a hűségre.

Aki pedig érzelmi oldalról közelíti a kapcsolatot, lelkileg ezt ,megsínyli, de ugye ösztönlényéket ez nem zavarja..

De az élet visszaadja, bizony, kamatosan.Látom annál, akit ismerek és minden párját megcsalta, mondván,csak szex....39 éves létére nem kell senkinek, már most egy kiégett , lassan becsavarodó ember....de megérdemelte.

2019. máj. 3. 20:38
 9/13 A kérdező kommentje:

Akkor ezt úgy tudom elképzelni, hogy együtt vannak, hogy ne legyenek egyedül, ha megöregednek, meghát mondjuk személyiségre összeillenek, de tulajdonképpen hiába élnek együtt, dugnak jobbra-balra.

Így néz ki?

2019. máj. 3. 21:08
 10/13 anonim ***** válasza:
95%
Nyolc éve vagyunk együtt a párommal, soha nem csaltuk meg egymást, fel sem merülne.
2019. máj. 3. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!