Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az micsoda ha érzelmileg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az micsoda ha érzelmileg vonzódom egy fiúhoz?

Figyelt kérdés
Róla tudom hogy meleg. Nagyon rendes, nekem olyan lelki társ szintű a kapcsolatunk. Mióta ilyen jó barátságban vagyunk nem csajozom. Ha hozzámér akkor is azt érzem, hogy érdekel. Úgy tudja, hogy heteró vagyok. Nem vagyok benne biztos, hogy a szex menne vele. Inkább ilyen érzelmi téren vonzódom hozzá. Sokszor mondd olyanokat hogy hiányoztam neki, van amikor hozzám bújik, meg egyszer monda hogy helyesnek tart. Mondjuk ebből nem biztos hogy érdeklem.
2019. ápr. 26. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerelem cuni.
2019. ápr. 26. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Az őszinte szerelmi kapcsolatok érzelmekkel kezdődnek. Beszélj vele. Biztos nem undorodnál tőle ha ezt érzed iránta.
2019. ápr. 26. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Azt gondolom amit a kettes mond. Vagy baromira túldimenzionálsz egy barátságot.
2019. ápr. 26. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Attól,hogy csak érzelmileg vonzódsz hozza,még lehetsz bi.
2019. ápr. 26. 23:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy tudja, hogy heteró vagyok."

Ezt nem egészen értem. Ha csak ezt az egy mondatodat nézem, akkor minimum biszex vagy. Ha hozzáveszem ezt is, "mióta ilyen jó barátságban vagyunk nem csajozom", akkor teljesen biztos vagyok benne, hogy nem vagy hetero.

Ez nem baj. A baj ott kezdődik, hogy nem engedsz igazából teret az érzéseidnek. Hogy miért, arra csak tippem van. Nem tudod elfogadni magad, akár családi, akár társadalmi hatások miatt. Ha ezeket a kukába dobod, és elfogadod magad, akkor majd mersz közeledni a barátodhoz minden téren, és rájössz, hogy ami kettőtök közt van, azt hívják szerelemnek.

2019. ápr. 28. 08:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkozom ezen, és nem tudom mit tegyek. Mert ezt szégyellem mindenki előtt. Lehet fel kellene szednem egy csajt, hogy ne bonyolódjak bele ebbe. Gondoltam már arra is, hogy a barátságot megszakítom, de az rosszabb lenne. Nem akarok semmi szexet vele, ezért félek attól, hogy egyszer valami történni fog véletlenül. Régen kamaszként volt pár férfi modell aki tetszett, és a barátom ilyen helyes mint azok akik tetszettek. Mert olyanokat csinál hogyha filmet nézünk, a vállamra dől. Meg egyszer kijött meztelenül a fürdőből, mert nem hallottam hogy szólt, valamit kint hagyott. Akkor akartam valamit csak lenyugtattam magam, hogy nem lehet, pedig nagyon jól nézett ki.
2019. ápr. 28. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem őszintén szólva, hogy miért nem hagyod érvényesülni a vágyaidat. Engedd, hogy sodorjon az ár. Ha történik valami és nem tetszik, akkor nem kell megtenni újra, de ha tetszik, akkor meg élvezd a dolgot és kész, legyél boldog.
2019. ápr. 29. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!