Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már komoly homoszexuális hajlamnak számít?
Figyelt kérdés
Van egy jó barátom aki meleg. Sohasem beszélt nekem erről. Tegnap viszont ittunk, és elmondta, hogy jött rá, meg mennyit szenvedett, sírt miatta. Nem vagyok egy érzelgős típus, de megöleltem, és könnyeztem is kicsit miatta. Amit észrevett, és megpuszilta az arcomat. Annyira gyorsan történt minden azt vettem észre, hogy smárolunk. Kigombolta az ingemet, és felizgultam attól ahogy simogatott, csókolt. Orálisan is csinálta, akkor már azt éreztem, hogy engem valójában ez izgat. Meg, hogy ez jobb mint a heteró kapcsolataim. A szexig nem jutottunk el, de történt pár dolog. Szex után is azt éreztem, hogy azért ez izgatóbb, élvezetesebb. Meg mintha szerelmes is lennék ebbe a fiúba, azt tudom hogy ő szeret engem mert elmondta. Eddig csak lányokkal jártam.2019. ápr. 24. 16:54
11/21 anonim válasza:
Basszus rendesen felizgultam a sztoridtól!
Tuti, hogy biszex vagy!
Szerintem a barátoddal csináld azt ami jól esik, de nem kell ettől pánikba esni egyszer elfog múlni az újdomság hatása és ugyan olyan lesz a csajokkal is a szex.
12/21 anonim válasza:
Vagy eddig latens meleg, es most jottel ra, hogy ez az igazi szex neked.
13/21 A kérdező kommentje:
Attól parázok, hogy inkább meleg vagyok. Mert nem hiszem, hogy lányokkal még sohasem élveztem ennyire. Fiúval meg nagyon jó volt.
2019. ápr. 25. 16:45
14/21 anonim válasza:
Ha boldog vagy a fiúval meg élvezed a szexet vele, ne kényszerítsd magad heteró kapcsolatba. Mert a saját boldogságodat teszed tönkre. Lehet hogy biszex vagy, de abból amit írtál nekem az jön le, hogy a fiúkat sokkal jobban szereted.
15/21 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy azóta józanul is csináltuk, és nem az alkoholtól éreztem annyira jónak.
2019. ápr. 25. 20:40
16/21 anonim válasza:
Akkor mi is a kérdés? Félsz hogy meleg vagy biszex vagy és magadnak se akarod bevallani?
18/21 A kérdező kommentje:
Aha volt, és már ilyenektől is felizgulok, hogyha puszilja a nyakamat.A barátom mondta, hogy csinálhatnánk análisan is. Nagyon jó volt vele, annyira élvezte ő volt a passzív. Tudom hogy nem vagyok heteró. De szex közben nem gondolkozok rajta, utána érzem azt, hogy ez nem helyes, amit csinálok.
2019. ápr. 25. 21:05
19/21 anonim válasza:
Aha volt, és már ilyenektől is felizgulok, hogyha puszilja a nyakamat.A barátom mondta, hogy csinálhatnánk análisan is.
Mert eddig vaginálisba ment a Jancinak? Most vót szex vagy nem vót. Legalább a mondat első felével ne üsd a másikat.
20/21 A kérdező kommentje:
Ma már megtörtént. Egyébként ha heteró vagy mit keresel ebbe a kategóriában?
2019. ápr. 25. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!