Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexuális fiúk általánosságban nem akarnak komoly kapcsolatot más fiúkkal, csak szexet?
Elég nehéz egy meleg párkapcsolatot fenntartani a társadalmi előítéltek miatt, sok nehézségbe ütközik az ember, pl. gyerek, család, házasság, elfogadás, vállalhatóság. A hetero kapcsolat biztonságosabb, a lányok szeretnek gondoskodni a fiúkról, ritkábban csalják meg a fiúkat, mint a melegek.
Gondolom ezek miatt van így.
Ti hogy látjátok ezt?
Szerintem nem ez miatt, de tény, hogy a biszexek csak a szexre mennek (tudom úgy is lesz majd itt olyan aki azt írja, hogy nem).
A biszex pasik 99%-át csak a pasi farka és a teste érdekli, csak szexre kell neki, érzelmi alapon csak a nőkhöz vonzódnak, többet nem tudnának elképzelni pasikkal.
Oké függ attól is, hogy melyik irány felé húz jobban a skálán, de még ott is nagyrészt a társadalom nyomására hetero kapcsolatot választják, vagy ha mégsem egy idő után vágynak családra, gyerekre.
Nem állítom azt, hogy nincs kivétel, de az nagyon max csak 1%.
4-es:
barátod van és nem párod. na ez a különbség.
5-ös:
Azért írtam, hogy barátom mert ha azt írom, hogy párom akkor nem tudod, hogy fiú vagy lány. Mondjuk bevallom írhattam volna azt, hogy "fiúm". Annyi a lényeg, hogy párkapcsolatban vagyok vele és nem csak egy haver akit megdugok néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!