Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalommal idősebb partnerem seggberakott de lehúzta az óvszert a tudtom nélkül, ez milyen dolog?
Erőszaknak hívják.
Ha fel nem is jelented (ahhoz tudom, hogy az emberek nem elég tökösek), mindenképp add ki az útját.
És 2 hónap múlva menj HIV-tesztre.
Kötsög dolog... (hehe...).
Ezentúl gondolom nincs már felé bizodalmad.
elsőnek igaza van.
Én tuti lekevertem volna neki egy sallert.
Ha ezt te csinálnád mással, tuti te is kaptál volna, meg amúgy sem fer a másik beleegyezése nélkül.
Tartqni vel a laz kapcsolatot de sex nélkül.
Nemi beteg gondozó az össze teszt. Aztán:
1 nem fertőzöttmeg semmivel:kirugod egy tökönrúgás után.
2 megfertözőtt:feljelentés. Mert ha tudta,hogy beteg akkor majd egyszer gyilkosság (hív) vagy súlyos testi sértés (nem biztos,hogy ez a jó kategoria,de végeredményben annak számít).
És persze ha tudod bucira vered.
"jogi értelemben nemi erőszak."
"a beleegyezés kizárja a bűncselekményt."
A jog nem így működik. A beleegyezés nem azt jelenti, hogy onnantól bármit, és bárhogyan megtehetek a másikkal. A beleegyezés az óvszerrel történő közösülésre történt, és nem másra.
Több mint két hónapja volt, nem kaptam el semmit.
A beleegyezés az óvszerrel történő közösülésre történt, és nem másra.
Nem mentem hozzá többet, a bizalom elment. Nem erőszakoskodott csak észrevettem hogy levette a gumit.. amúgy semmi rosszat nem csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!