Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ez már több mint egy hónapja történt . Szóval el mentünk a két legjobb barátommal egy házi buliba ahol egy kissé többet ittunk mint kellet volna. Kb éfél fele a drága barátaim magamra hagytak de nem voltam sokáig egyedül.Egy darabig ott ültem egy széken egyedül de be csatlakozott hozám egy srác akit látástól ismerek de soha nem beszéltem vele egy szónál többet.A nevén kívül anyut tudtam róla hogy egy évfolyamba járunk. Látszot rajta hogy ő se józan már. Nála tényleg nem tudtam eldönteni akkor hogy azért mond dolgokat mert részeg vagy tényleg így érzi.Bevallotta nekem hogy meleg és hogy régóta szerelmes belém. Nem bírta tovább magában tartani és meg csókolt.Nem utasítottam vissza de nem is viszonozták a csókját .Meglepet nem is kicsit mivel úgy nem igazán voltam józan.Nem maga az lepet meg hogy meleg mert azt mindenki tudta az iskolába amibe járunk hanem a második része meg persze a csók.Mint írtam is az elején ez egy hónapja történt de azóta nem tudom kiverni a fejemből azóta csak rá tudok gondolni . Szerintem ez még nem szerelem bár sose éreztem meg ilyet . Össze vagyok zavarodva mert eddig teljesen hetero az hittem magam de mostmár nem tudom.

Az elmúlt egy hónapban a házi buli után meg próbáltam keresni meg azóta is folyamatosan próbálok kapcsolatba lépni vele de nem hajlandó reagálni sem a hívásaiknak se pedig az üzenetekre .Sőt még a folyosón is kerül. Pedig nem tettem semmit vele szembe.Egyszer volt hajlandó válaszolni a levelemre de akkor is csak anyi volt hogy felejtsük el sokat ivot. Az én véleményem az hogy meg alkohol hatására se mondok ilyet ha nem igaz .

Szeretném vele ezt az egészet meg beszélni mert azt hiszem én is érzek iránta valamit de nem tudom hogyan kellene.

Ti mit tenétek a helyemben ? Anyira zavar hogy nem tudom mit gondol vagy érez jelen pillanatban.Lehetseges egy hónap alatt bele szeretni valakibe így hogy nem is ismerem ?

2019. ápr. 18. 08:30
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

Két dolgot tudnék javasolni.

1, Felejtsd el! Részegek voltatok mindketten.

2, Járjál többet magyarórákra és fektess nagyobb hangsúlyt a tanulmányaidra!

2019. ápr. 18. 08:39
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Szegény srác.

Próbáld meg megbeszélni vele a dolgot, biztos nagyon szégyenli magát. Képzeld csak el, mennyire nehéz lehet ez most neki. Suli után várd meg, kezdd úgy a mondandód, hogy abszolút semmi baj, stb.

2019. ápr. 18. 08:50
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem csak azért foglalkoztat a helyzet mert új, ismeretlen, és imponál, hogy valaki szerelmet vallott. Ha mindez idáig nem volt semmilyen homoszexuális gondolatod/vágyad akkor szerintem csak erről van szó.

De ha azt érzed, hogy ez az irány az ami közelebb áll hozzád akkor sincs ezzel semmi gond.

Szerintem tedd magadban helyre az egészet először. Aztán ha tudod mit akarsz akkor keres annak megfelelően partnert.

A srácot szerintem ne "üldözd ezzel". Láthatóan ő sincs tisztában az érzéseivel vagy csak képtelen vállalni őket. Ha nyomulsz akkor csak ellököd magadtól. Szerintem tudasd vele, hogy ha akar beszélni róla akkor megtalál, de ha nem keres akkor részedről nem történt semmi.

2019. ápr. 18. 10:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól,mert részeg,nem kellene ilyeneket mondania ha nem igaz.

Szerintem szégyenli magát és össze van zavarodva.

2019. ápr. 18. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit irigyellek. Beléd vki szerelmes :) Mondjuk már nem vok sulis így nehéz ilyen story :D Ha izgat sráccal szívesen ismerkednék veled. Én sok év után idén döntöttem, el hogy kipróbálom.

A srác meg hát nehéz ügy. Lehet nem fogadta el magában se. Én is évek óta csak hesegetem a bi vágyaim.

2019. ápr. 18. 15:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is biztos igazat mondott neked részegen, csak szégyenli magát. Szerintem "kapd el" valamikor személyesen, de persze csak óvatosan.
2019. ápr. 18. 16:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a reszeg ember mindig igazat mond. Es ez mindig igy van... az alkohol tompit es a gatlasok lehullnak ilyenkor...

Hogy mit tegyel?

Gyonyoru szep fiatalkori szerelem lehet a tied...amit ki kell hasznalni, hiszen hamar eltelnek az evek... ne legyel balga ember... te szereted ezt a fiut, neked tetszett, h a fiu megcsokolt, es bevallotta a szerelmet...

Amit irtal ide es ahogy irtad, csak egy szerelmes ferfi tud irni ilyet.

En a helyedbe felkeresnem a suliba , vagy suli utan szemelyesen. Amit irtal ide levelet ezt ird le egy papirra (kicsit atfogalmazva)... es add at neki... mond meg, h ezt a levelet te irtad, mond meg, h orulnel neki, ha valaszolna, es mond meg neki, h megbizhat benned. 😊 mondjuk akkor celravezetobb vagy, ha megkered, h elobe azonnal valasozljon... kar kerulgetni a forrokasat ...de nem fontos ajtostol rontani a hazba...

Ui.: ird meg mi lett a vegedredmeny

2019. ápr. 19. 10:38
 8/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok .

Megfogadtam a tanácsotokat és igazatok volt . Beszéltem vele suli után és végre sikerült mindent ki beszélni .

Mind a ketten ugyan úgy érzünk egymás Iránt így úgy döntöttünk hogy meg próbáljuk együtt és majd ki derül mi fog kisülni belőle.

2019. ápr. 23. 08:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
De jó. :D Szurkolok nektek!
2019. ápr. 23. 23:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig❤️
2019. ápr. 24. 07:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!