Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj melegesen viselkedni/kinézni hogy észre vegyék az embert?
Én érzékenyebb típus vagyok, de
1) szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy meleg vagyok. Van egy csomó ilyen típusú hetero férfi ismerősöm is.
2) Nem hiszem, hogy akár ez, akár a te maszkulinabb viselkedésed bármilyen hátrányt jelentenének. Engem legalábbis nem érdekel, addig míg egészséges kategóriában van az egyén érzelmi intelligenciája. Mert hát érző lények vagyunk azért, na. :D
Tudom, nem azt mondtad, hogy érzéketlen vagy, nem is neked szólt. :)
Szóval szerintem érdemes máshol keresned, mint ahol eddig kerestél, és remélem szerencséd lesz. :)
Szerintem egyáltalán nem kell "melegesen viselkedni". Sőt. Sokaknak inkább ellenszenves az a férfia ki úgymond "pózol" a homoszexualitásával úgy viselkedésben mint öltözködésben. Én azt tapasztalom magamon, hogy a férfias pasikra jobban felkapom a fejem.
Bár én nem vagyok ennek az "észreveszem/leszólítom" dolognak a híve. Szerintem jobb olyan helyen keresgélni ahol az ember nem lőhet bakot, mert akik ott vannak azok biztosan melegek (pl társkeresők).
Bármiben lefogadom, hogy valójában nem próbálkozol eléggé.
Már csak azért is mert a melegek nagytöbbsége a heterós pasikra bukik, nem pedig azokra akikről messziről lerí, ez pedig köztudott. Nem tudom mit vársz, hogy az utcán a nyakadba ugrik valaki? Én eddig minden párom a neten ismertem meg, ráadásul sosem párkereső oldalon, csak a hasonló érdeklődés mentén, (én is heterós bi vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!