Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Muszáj melegesen viselkedni/ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj melegesen viselkedni/kinézni hogy észre vegyék az embert?

Figyelt kérdés
Eléggé férfias marcona kinézetű hapsi vagyok, nem mondaná meg rólam senki hogy a saját nememhez vonzódom, de úgy érzem így a kutya nem vesz észre, és az életben nem lesz senkin...
2019. ápr. 17. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Mert szerinted ha egy affektáló piperkőc leszel, akkor találni fogsz értelmes partnert?
2019. ápr. 17. 22:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Így sem találok.... szóval ki tudja.
2019. ápr. 17. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább nem próbálkozol eléggé. Heterók sem szokták egymást leszólítani az utcán.
2019. ápr. 17. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én érzékenyebb típus vagyok, de

1) szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy meleg vagyok. Van egy csomó ilyen típusú hetero férfi ismerősöm is.

2) Nem hiszem, hogy akár ez, akár a te maszkulinabb viselkedésed bármilyen hátrányt jelentenének. Engem legalábbis nem érdekel, addig míg egészséges kategóriában van az egyén érzelmi intelligenciája. Mert hát érző lények vagyunk azért, na. :D

Tudom, nem azt mondtad, hogy érzéketlen vagy, nem is neked szólt. :)

Szóval szerintem érdemes máshol keresned, mint ahol eddig kerestél, és remélem szerencséd lesz. :)

2019. ápr. 18. 07:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem kell "melegesen viselkedni". Sőt. Sokaknak inkább ellenszenves az a férfia ki úgymond "pózol" a homoszexualitásával úgy viselkedésben mint öltözködésben. Én azt tapasztalom magamon, hogy a férfias pasikra jobban felkapom a fejem.

Bár én nem vagyok ennek az "észreveszem/leszólítom" dolognak a híve. Szerintem jobb olyan helyen keresgélni ahol az ember nem lőhet bakot, mert akik ott vannak azok biztosan melegek (pl társkeresők).

2019. ápr. 18. 08:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Írj egy könyvet a hányattatásaidról, homoszexuális álmaidról, a szerelemről. Nem hiszem, hogy bestseller lenne, de biztos vagyok benne, hogy egynéhány érzelmesebb férfi szívét elnyernéd vele. És ez mégiscsak jobb ötlet, mint felhívni magadra a figyelmet a nem túl empatikus és nem túl művelt és nem túl felvilágosult homofób embertársaink körében - mert akarva, akaratlanul, de ők is felfigyelnének rád, ki vannak éhezve a melegekre, lassan fel is áll nekik rájuk a pöcök.
2019. ápr. 18. 11:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Bármiben lefogadom, hogy valójában nem próbálkozol eléggé.

Már csak azért is mert a melegek nagytöbbsége a heterós pasikra bukik, nem pedig azokra akikről messziről lerí, ez pedig köztudott. Nem tudom mit vársz, hogy az utcán a nyakadba ugrik valaki? Én eddig minden párom a neten ismertem meg, ráadásul sosem párkereső oldalon, csak a hasonló érdeklődés mentén, (én is heterós bi vagyok).

2019. ápr. 20. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!