Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Szeretitek Lady Gagát?
Figyelt kérdés
Kedvencem tőle: Always Remember Us This Way és Joanne2019. ápr. 10. 20:43
11/12 anonim válasza:
Nincs köze a melegséghez? Ugyanmár, Gaga nyíltan kiáll az LGBTQ közösségért (Többször volt a kezében az a bizonyos LGBTQ zászló, számtalanszor jelent már meg a Pride-on, Sőt, az egyik koncertjének a kellős közepén egy meleg pár megkérte egymás kezét, rengeteg meleg barátja van stb), a Born This Way című albuma, pedig épp a „másság” elfogadását hirdeti, ami számára nagyon fontos, hiszen nagy szívügye az elfogadás, mivel sokszor csúfolták, megalázták nyilvánosan őt is. Nem csoda hogy a rajongóinak nagy része meleg/bi/transz/leszbi. Utóirat:. Ő maga is bevallotta hogy biszex.
12/12 anonim válasza:
Az egy dolog utolso, hogy megjelenik a pride-on, es ez meg az, de nem hiszem, hogy az emberek ez miatt hallgatnak a zeneit. Azok halgatjak akiknek tetszik. Akiknek nwm azok meg nem hallgatjak. Ez teljesen fuggetlen a szexualitastol, hogy hallgatod e, vagy sem. Attol meg, hogy valaki meleg, nem kell szeretnie Gagát. Tenyleg nem ertem miert lenne szexualitas fuggo. Bar ezt a kerdest 2 fele keppen lehet ertelmezni. Hogy szeretem e mint zeneszt, a zenei munkassagat, vagy mint embert. En itt a zenei munkassagra gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!