Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív melegek, ti a nőies...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív melegek, ti a nőies vagy a férfias passzívokat szeretitek?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 5. 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ferfias
2019. ápr. 5. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Lányos.
2019. ápr. 5. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Én azt szeretem ha eltud élvezni csak a szextől :)
2019. ápr. 5. 18:03
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Lányos :P.
2019. ápr. 5. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Az ideálom nem lányos, inkább fiús és/vagy srácos... Azt meg hova tegyem?
2019. ápr. 5. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Aki a lányost szereti az valójában nem meleg hanem biszex.
2019. ápr. 5. 18:43
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Aki a lányosat szereti, - mint pl. én is - annak eltérő az orientációja érzelmi és fizikai tekintetben. Az ilyen személy női személyiség iránt képes csak szerelemre, és esztétikailag is a lányos megjelenés, szépség, finom vonások vonzzák. Csak épp alakzatilag a "homokóra-test" nem tudja felizgatni. Na, ezért kell, hogy az a "lány" alkatilag fiúból legyen. Amúgy meg a férfias tulajdonságok, megjelenés, kisugárzás, viselkedés pontosan annyira taszítják, mint bármelyik heteró férfitársát.

Jobb híján erre rávágják, hogy biszexuális, hát nem épp helyénvaló kifejezés, mert egy ilyen személy, nem képes nő alakú nőtől felizgulni, szexelni vele, és ugyanúgy nem lenne képes egy normál férfias férfire ránézni se, mert az meg rettenetesen taszító számára. Ha valakinek tényleg mindkét fél pálya, az az igazi biszexuális.

2019. ápr. 5. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legyen férfias tartása, bár én uniként mostanában jobban élvezem a passzív szerepet. A többi elmagyarázom privát üzenetekben. 25/F
2019. ápr. 6. 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Férfias passzívakat szeretem.nem kell hogy macho legyen de ne legyen feminim.
2021. jún. 28. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!