Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok, mi szükséges az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mi szükséges az anális szexhez?

Figyelt kérdés

Oké, hülye kérdés, tudom, de eléggé tapasztalatlan vagyok.

Én valójában nő vagyok, egészségügyi okokból nem is lehet anális szex, viszont nekem van egy fura, khm, fétisem... (lécci ezzel kapcsolatban hagyjatok az undorodó/kíváncsi kommentekkel és privátokkal, koncentráljunk a lényegre)

Szeretném egy felcsatolhatóssal "megszeretgetni" a páromat. (igen, ő biszex, és izgatja, ezen se akadjunk fent)

Ez technikailag felér egy homoszexuális aktussal, ezért is tettem a kérdést ebbe a kategóriába.

Mik azok, amik fontosak az ilyen fajta aktusnál? Persze a sok síkosító, előjáték, fokozatosság alap, de pl. beöntés mindenképpen kell? Azt honnan, hogyan?

Ilyesmik

A segítséget előre is kösziii!

2019. ápr. 10. 20:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%
Te nem lány vagy, hanem az a felcsatolható fétises srác, aki minden nap kiír egy ilyen kérdést. Ha az én barátnőm akarna s...be dugni, akkor látna utoljára.
2019. ápr. 10. 20:17
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Jaj. Én egy biszex pasi vagyok és csináltam már olyat lánnyal és fiúval is, amit te tervezel a pároddal, de(!) nem lesz attól senki homoszexuális, mert a barátnője "megszeretgeti".

Egy lánnyal szexel… mindegy hogy hogyan, attól még lány.

Ami a kérdésedet illeti, igen! Mindenképpen és határozottan javaslom a beöntést, sőt. Plusz előkészületnek még azt is javaslom, ha már előző nap sem eszik sokat és este 6tól már egyáltalán semmit. Ha éhes igyon magas cukor tartalmú üdítőket, amik megnyomják a vércukrát és elmegy az éhség érzete.

Hogy hogyan kell a beöntést végezni. Hát először is ne te csináld, én biztos nem szeretném a helyében. Hagyd, hogy megcsinálja magának. Remélem 1 helyiségben van nálatok a kád és a wc. :D Egyébként lehet kapni erre alkalmas eszközöket gyógyszertárban és szexshopokban is.

2019. ápr. 10. 20:20
 3/11 A kérdező kommentje:

Lány vagyok. De - tekintve hogy ez egy anonim oldal - nincs lehetőségem ezt bizonyítani, de nem is akarom. Higgy amit akarsz, de én nem vagyok pasi, ez az első kérdésem a témában.

Amit te csinálsz, az csak értelmetlen OFF-olás.

A te szokásaid az ágyban a magánügyed. Engem hol érdekel, hogy mit (nem) csináltok a barátnőddel? Egyáltalán mit keresel ebben a témakörben (homoszexualitás) ha semmi építő jellegűt nem fűztél a kérdésemhez?

2019. ápr. 10. 20:21
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm kettes!

A homoszexualitás csak úgy jön ide, hogy... tudod, a cselekmény menete :D

Mehetett volna biszex témakörbe is, de gondolom itt több az "érintett"

2019. ápr. 10. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#1 ha else olvastad a kerdest inkabb ne trollkodj
2019. ápr. 10. 21:01
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Mosd ki jól a segglyukadat, más nem kell.

Pasi majd benyom egy csulát, ozt már zakatol is benned a fasz.

2019. ápr. 10. 21:03
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 Ha már kommentet írsz, lécci tégy egy szívességet és olvasd el a kérdést. Segít.
2019. ápr. 10. 21:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az analis szexhez kell egy (mu)penisz. Viccet felreteve sok sikodito es elotte csinaljon beontest a srac
2019. ápr. 10. 21:29
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mossa ki ő a seggét, csuláz bele és told neki a műbrokit :D
2019. ápr. 10. 22:43
 10/11 anonim ***** válasza:
86%

Én nő vagyok, de elmondom mi hogy szoktuk.

Sok , zöldség gyümölcs , nyers ételek . Húst nem előtte 1-2 nappal. Hogy könnyen gyorsan menjen az anyagcsere. Aznap lehetőleg többször megyek wc re (kv ivás mindig megteszi a hatást) alapos fürdés , beontes sosincs. Gumit se használunk és még sose volt gond. Sok sikosito. Megfeleloen fel kell izgatni a másikat. Hosszú ideig csak a fenekemmel foglalkozik . Ujjazás , nyalás miegymás. Aztán mehet , először lassan aztán a többit kedvetek szerint

2019. ápr. 11. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!