Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki közületek szexel vagy szexelt már pénzért? Ha igen mennyi volt a legtöbb amit kaptatok?
10-es:
Igen lehet.
Főleg az idősebbektől akik fiatalra, kigyúrt vagy hetero pasira vágynak, képesek fizetni is, sokszor nem is keveset, mivel másképp nem kapnának fiatal pasit.
Mondjuk nekem csak ez az egyszeri alkalom volt, ebbe is csak azért mentem bele, mert csak ki akarta verni.
Azokat a meleg pasikat nem értem akik amúgy is fűvel fával képesek lefeküdni, miért nem kérnek érte pénzt?
Ha én is ilyen típus lennék, akkor jól keresnék, de nekem fontos a szimpátia.
A fenti két hozzászólót enyhén megcáfolva, vagy megerősítve: igen, nem rég volt, hogy 20.000-et kaptam egy cumi+análért (én voltam az aktív) egy 22 éves sráctól.
...47 vagyok...
#12 elhányom ettől magamat.
Sajnos engem két homoszexuális zaklatás ért heteróként az elmúlt egy évben, mert fiatalos arcom van, és edzett vagyok.
Az egyik egy házas férfi főnök részegen. Másik meg egy idióta gyerek, aki verbálisan zaklat. Hiába mondtam neki 100x hogy hetero vagyok, kösz nem.
Legközelebb ha még egy ilyen ér, esküszöm úgy állcsonton ütöm, hogy megreped a koponyaalapja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!