Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történetek avagy amit még a mai napig is bánsz, hogy nem történt meg?
Gondoltam felteszek egy ilyen kérdést, ahol megírhatjátok az olyan történeteiteket / szituációkat amik megtörténetek veled, és bánod, hogy nem lett belőle több (akár kapcsolat vagy szimplán csak szex).
Jó így kibeszélni egymás közt, és olvasgatni egymás izgalmas történeteit.
KORT IS ÍRJATOK LÉGYSZI!
Volt egy srác, aki 2 osztállyal alattam járt általánosban. Már ott is kinéztem magamnak, baromi helyes volt már akkor is, kb. egy mini Enrique Iglesias a srác... :) Úgy adódott, hogy ugyan nem egy középsuliba jártunk, de volt egy kötelező elfoglaltságunk minden héten. Barátok lettünk, de soha nem mertem szóbahozni azt, hogy mennyire bejön. A feminim kinézete és viselkedése ellenére mindig csajokról beszélgetett velem, nem gondoltam volna, hogy ez nála is csak fedősztori. Csak nemrég tudtam meg, hogy 5 éve együtt él a pasijával Párizsban. :(
28/F
1x lett volna lehetőségem 3 pasival, de használtam ki.
Azóta is fantáziálok róla mi lett volna, ha .......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!