Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezek alapján inkább meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján inkább meleg vagy biszex vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akit szeretek, meg tudom hogy boldog életem heteró kapcsolatban lehet. Csak néhányszor előfordult velem, hogy beleszerettem fiúkba, meg testileg is vonzódom hozzájuk. Megismertem egy meleg fiút aki tetszik, és nem tudom mi van velem, megint jönnek az érzések. Biztos azért mert ő az első meleg aki tetszik nekem. A barátnőm rendes lány és a szex megy vele, persze előfordul, hogy szex közben meleg gondolataim vannak. Nem igazán tudom, hogy mi vagyok, mert fiúval biztos nem lehetne tartós kapcsolatom, úgy mint lánnyal. Meg nem tudom elképzelni még úgysem, hogy voltam már szerelmes. Ezt amúgy még így is szégyellem, szóval lehet, hogy nem vagyok meleg. Szerintetek biszex vagy meleg vagyok?
2019. márc. 31. 19:38
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A leírásod alapján biszex vagy
2019. márc. 31. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!