Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Történt valami talán megbánta?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt valami talán megbánta?

Figyelt kérdés
Van egy heteró fiú barátom. Mondjuk már nem igazán hiszem hogy az. Lementünk egy szórakozóhelyre, és ivott valamennyit de nem volt részeg. Nálam aludt mert így nem vezetett. Hülyéskedett és véletlenül a pólómra borította a bort. Utána vette volna rólam le mert hogy tudja, hogy kell kiszedni ezt mondta. Amikor levette elkezdett hozzám bújni, dicsért hogy milyen jól nézek ki, meg hogy mennyi ismerős lánynak bejövök. Meglepődtem, azt mondta, hogy már eleget ivott ahhoz, hogy elmondja neki is bejövök, meg azért kíváncsi rá, hogy milyen lehet a csók. Nekem is tetszik ezért megcsókoltam, kicsit tovább is mentünk. 69-tünk azt mondta, hogy nagyon élvezte, meg hogy nem érti mi van vele, de nagyon kíván, józanul is. Azt is elmondta, hogy tovább is szeretne menni, meg szeretné ha megdugnám de mondtam neki hogy majd legközelebb. Úgy aludtunk el hogy egymáshoz bújtunk, reggel együtt kajáltunk, azóta mióta hazaért nem elérhető. Talán megbánta?
2019. márc. 30. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem zavarban van. Összezavarodott. Nem tud napirendre térni maga felett.
2019. márc. 30. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Igen, úgy néz ki, most mégse tudja, akar-e.
2019. márc. 30. 17:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Összezavarodott, de valami van benne még ha ittassan is, de előjött belőle ez az éne.
2019. márc. 30. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki időt. Szerintem keresni fog még...
2019. márc. 30. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaja hagyd. Lesz újra kanos kb 1 hónap múlva :)
2019. márc. 31. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!