Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet életre szóló homoszexuális párkapcsolatot kialakítani valakivel? Mennyire gyakoriak az életre szóló párkapcsolatok a melegek között?
Magyarországon szinte lehetetlen. Mert nem vagyunk az az igazán hűséges fajta népség.
De külföldön akár életed végéig együtt lehetsz a megfelelő társsal.
Azt nem tudom megmondani, hogyan lehet, de nem lehetetlen. Nekem brazil a párom, akivel tavaly nyáron kötöttem házasságot itt Brazíliában. Itt is élek vele kint. Ez persze nem jelenti azt, hogy örökké együtt leszünk, bármit hozhat az élet, de én nem így állok hozzá. Szeretjük és tiszteljük egymást, és rengeteget tanulunk egymástol a kulturális különbségek miatt.
Én sosem görcsöltem rá, hogy megtaláljam az igazit. Éltem az életem, voltak kalandjaim, volt két komolyabb kapcsolatom is előtte. Ő is kalandak indult, Couchsurfingen talalkoztunk anno, amikor Pesten járt. És most itt vagyok. Az élet majd elrendezi helyettetek a dolgokat, csak legyetek türelmesek, és élvezzétek a jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!