Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívok ti ragaszkodtok az óvszerhez? És passzívok ti?
Figyelt kérdés
2019. márc. 30. 15:02
1/10 anonim válasza:
hát aki nem akar hiv fertözött lenni annak ajánlatos.:D
2/10 anonim válasza:
Passzív vagyok és kifejezetten utálom
3/10 anonim válasza:
Az kéne hogy elkapjak valami (szószerint) tőle és jarhatjuk a rendelőket...
4/10 anonim válasza:
Szia én passzív vagyok és ki fejezetten utálom a gumit én szeretem élvezni a natur sexet.
5/10 anonim válasza:
Uni és igen, ragaszkodok a gumihoz. Csak tartós kapcsolatban hagynám el amikor már megvan a bizalom és a negatív lelt.
6/10 anonim válasza:
Aktív és igen. A gumi kötelező.
7/10 anonim válasza:
IGEN! Az egészségem MINDEN előtt!
8/10 anonim válasza:
Én használok gumit, én is csak párkapcsolatban hagynám el.
Van egy aktív barátom, aki mindig használ gumit, de nem csak azért, hogy ne kapjon el semmit, hanem azért is, hogy ne menjen el olyan hamar.
9/10 anonim válasza:
Uni vagyok és csak gumival mehet a sex. Szintén párkapcsolatban elhagyható.
10/10 anonim válasza:
Passzív vagyok és rendszeres partnerrel nem használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!