Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szégyellem, hogy passzív vagyok?
Figyelt kérdés
Kifejezetten férfias férfi vagyok, magas, sportos.
A passzív szerep vonz anális szex terén, illetve orál terén is.
Mégis kellemetlennek érzem, küzdősport múlttal, izmos fizikummal a helyzetet.
Más is van így?
2019. márc. 30. 11:03
11/22 anonim válasza:
Mennyi látens meleg van itt aki gondolatban kívánja a faszt. A 10-es is szopni jár ide.
12/22 anonim válasza:
Nyugodj meg 13-as a gyerekek értelmesebbek mint sok felnőtt ember nem előítéletesek. Ezért egy értelmes felnőtt elmagyarázza, hogy két azonos nemű ember azért csókolózik mert szeretik egymást. Hogyha a gyereked aberrált lesz a szavaiddal élve, akkor elmerje neked mondani, hogy szeret női ruhát felvenni vagy az azonos neműekhez vonzódik, és ne egyből felhúzza magát a legközelebbi oszlopra amikor erre rájön. Heteróként nem értem, hogy lehet valaki ennyire korlátolt agyilag. A homoszexuális,biszexuális emberek pont olyan értékesek mint a heterók. Annyi a különbség, hogy férfiként férfiakhoz, nőként a nőkhöz vonzódnak. A vonzalmukat a szexuális életükben úgy élik meg ahogy nekik jó. Az egyetlen gond, hogy a fajtád ebben leli örömét, hogy lebetegez embereket, akik sok nehézségen mennek át, miattatok. Láttam én már homofób szülőt meleg gyerekkel a karma visszaüt rád valamilyen úton.
14/22 anonim válasza:
Ez nagyon nem jol van. Szexualis vagyakat nem kell szegyelni, semmi lealacsonyito sincs a passziv szerepben.
Ha pszichesen gondot jelent neked, akkor eremes szakember segitseget kerni, hogy elfogadd magad passzivkent, ha arra gerjedsz
15/22 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele! 187 centimmel 100 kilómmal,agresszív viselkedésemmel senki nem gondolná.hogy én is a passzív szerepet kedvelem,ráadásul szakállasan,bajszosan. Ha meg tudja valaki,az kielégíti a vágyamat,a környezetem nem tud róla. Legyél nyugodt és fogadd el.
16/22 anonim válasza:
Ne szègyeld magad nincs mit ezen szègyelni
17/22 Lacás1976 válasza:
Ne szégyeld! Szerintem tök jó hogy vannak férfias passzívok is. Én uni vagyok de párom full aktiv úgyhogy gyakoréstilag passzív lettem otthon de nincs ezzel baj csak hiányzik hogy dugjak. Páromat próbáltam rávenni legyen uni de azt mondta nem érezné férfinak magát. Ez hülyeség ugyanolyan férfi vagy attól hogy a passzív oldal vonz! Ha gondolod írj privátba kíváncsi lettem rád 😂
18/22 anonim válasza:
Hát én is szégyellem hogy ilyenek vagytok.
19/22 anonim válasza:
Hogy várjátok a társadalom elfogadását, ha ti is szégyellitek magatokat?
20/22 Lacás1976 válasza:
Én nem szégyellem magam. Azt szégyellem hogy ilyen visszamaradott középkori szemléletmódú országban élek. Nem az országgal a vezetőivel van bajom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!