Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bziskodtunk még tini korunkban az egyik legjobb barátommal. Ő megdugott. Én 13 ő meg 14 voltunk. Ő hetero léett én meleg. Biztosan heteró lett, vagy csak tagadja? Létezik hogy neki tényleg csak egy játék volt ez anno? 26f
Figyelt kérdés
Most találtam meg facebook-on és már gyereke is van meg megházasodott...2019. márc. 25. 21:12
11/14 anonim válasza:
16 évesen kezdtem el egy akkori nálam évekkel fiatalabb jó barátommal szexelni. 9 éven keresztül rendszeresen dugtuk egymást, sokszor le is szoptam. Volt hogy egy nap kétszer is megdugott. Én full meleg marsdtam, neki barátnője, élettársa van. Évek óta csak is a nők kellenek neki. Másik srác akivel fiatalon el kezdtük ezt, ő nagyon szerette, ha szopom, kinyalom, ill szeretett smárolni. Párszor megdugott, meg Ö is szeretett szopni. Most már sok éve neki is élettársa van, és csak a nők érdeklik.
12/14 anonim válasza:
Tobb fiu haverom volt akivel kiskamaszkent egymasnak vertuk es oraloztunk parszor viszont mostanra mindenikunknek gyerekei vannak es hetero kapcsolatban elnek. Ez szerintem amolyan felfedezo szakasz, nem lesz emiatt senki meleg.
13/14 budaiz válasza:
Nem hiszem hogy mindenkinél az a meghatározó hogy kamaszkorában volt erotikus játszadozása haverjával. Az előttem irok példái is megerősítik ezt. A hajlamnak lehet főleg szerepe ami már ott lappang.
Az én esetem is hasonlo mint amiket itt irtak. 12-13 évesen kezdtük egy haverommal. Együtt fürödtünk meztelenkedtünk tapiztuk egymást. Ez odavezetett hogy egymásnak kivertük és élveztük. Hasonló történet volt egy 8-dikos osztálytársammal. Sőt ő szopott is. Pár év mulva már csak én emlékeztem ezekre a dolgokra. Mind a ketten a mai napig a csajokat hajtják. Én ugyan bi vagyok egyelőre de egyre jobban vonzanak a pasik. Sokkal jobban élvezem velük a szexet.
14/14 anonim válasza:
11: ha 9 even keresztul szexeltetek, akkor tuti, hogy biszex a haverod. Ez egyszeruen nem csak kivancsisag volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!