Melyek a legjobb Sims 4 kiegészítők?
Szerintem így van sorba:
Nagy kiegészítők :
1.Get tó Work- mivel kapunk csomó ruhát, hajat, sminket, építőelemeket, ezt a kiegészítővel jönnek az alienek, 4 új Karrier, börtön, kórház, lehet saját üzleted, el tudsz menni a simeddel munkába.🙃
2.Get together- ezzel a kiegészítővel új város érkezik a neve: Windinburg, Nagyon sok új ruhát, Gyönyörű de inkább kicsit parasztos butorokat, klubokat, helyi szokásokat, táncokat kapunk🙂
3.Cats and Dogs - szerintem ezt magyarázni se kell mivel ezzel a kiegészítővel jönnek a kisállatok ❤️😉
4.Seaseons- mert itt vannak az évszakok, ünnepek, csomó ruha és haj és bútor jön,van télapó kapunk ajándékokat, van értelme végre a hideg és meleg ruhakategóriának, korcsolyázhatunk, ugrálhatunk sárba, woohoo-hatunk a levelekben❤️❤️
5.City Livig- ezt sem kell magyarázni : jön a nagyváros és a fesztiválok🌃.
6.Get famous-nekem ebben a kiegészítőben csak a bútorok tetszenek nagyon. A többi része nem fogott meg.
Game pack-ek:
1.Vampires - ezzel a kiegészítővel jönnek a vámpírok, új ruhák, új tárgyak, vámpír külső, új város,
2.Spa Day- ezzel a kiegészítővel jönnek a Spa-k (Fürdők), nagyon sok új ruha, tárgy (modern), a masszázsok, a dupla baba masszázs, meditálás, sárfürdő 😍
3.Parenthood - a gyereknevelés miatt imádom❤️😍🤩😘
4.
Laundry day - új ruhák, tárgyak, mosógépek
❤️❤️❤️
Bocsi de én most csak ennyit írok le ☹️
Szerkesztés (2019.07.06) A legjobb kiegészítő az Island Living kiegészítő 😆
Ebben ugyanis vannak sellők , vulkánkitörés, helyi táncok/ételek , lehet a vízbe építeni , na és persze mostmár nem titok többé ezen a szigeten a vízi világ 😍🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!