Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vesztetted el a szüzességed?
Figyelt kérdés
Minden érdekel. Az előzmények is.2019. márc. 24. 21:48
11/13 anonim válasza:
A durva hogy nem emlékszem rá teljesen, mert a vége olyan rossz volt :( Emlékeim szerint egy ROSSZ élmény volt. Egy srác volt Békásmegyeren aki a végén kényszerített, hogy orálisan elégítsem ki. A mai napig ha megérzem azt a tusfürdőt amit használt eszembe jut a szőrös farka és ahogy nyomta a fejem majd végül bele élvezett a számba. Akkor még kis tini voltam. Ma már másképpen tenném. De tény, hogy hagyta, hogy megdugjam előtte. Amúgy netről ismertem meg és az ő lakásán voltunk. Pontosabban albérletében.
12/13 anonim válasza:
Tudom, egyeseknek naívnak tűnik, de én még nem vesztettem el. Nem vagyok ellene az alkalmiknak, csak egyszerűen nem vonz a dolog. Szerelemből meg csak jobb...vagyis mások azt mondják, én meg hiszek nekik. :D
13/13 anonim válasza:
Egy török erasmusos srác volt egyetemen. Sokat dumaltunk, meg lógtunk együtt. Én tudtam róla, hogy meleg, ő úgy tudta, hogy hetero vagyok, mert akkor még azt hittem az vagyok. Felmentünk a koli szobájába, hogy átöltözzön, alsógatyában volt és lekapott, én meg rögtön visszacsókoltam. Először csak azt mondtam neki, hogy csak szopjon le, de nem érte be ennyivel és megdugtam. Iszonyat jó volt. 19 voltam. Utana még jó párszor megdugtam, és 3 hónap múlva visszament Isztambulba. Voltam már én is kint nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!