Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vesztetted el a szüzességed?
Ez a kaland 4 hónapja történt.
Éppen kozelget a karácsony, gondoltam nem sokan maradtak a koleszban...forró zuhany után a szobámban oljjal kenegettem a testem és annyira jó volt hogy az agyon fojtattam a popsim simogatását.
Csak az ujjamat szoktam használni ilyenkor is ezt tettem, egy majd ketto es így tovább....
Mostanra már kitagultam de ez nem ide tartozik. Bocsi fiúk.
Szó... egyedül voltam a koleszos szobámban a hangos nyogdecselessel együtt, hason , térdem félig folhuzva voltak a hosszú vékony labaim és a popsim csúcsosra ki nyomva ujjaztam a csupasz hatsomat.
Félig félrecsúszott lucskos hófehér bugyim , hosszú fekete harisnyám egyik fele a szamban másik rajtam volt.
Azt hittem az ajtó zárva hiszen hallottam ahogy kattant a zar, nem volt látoterben az ajtó, nem láthattam hogy ki jön be, nem is gondoltam ra mivel az elvezet fontosabb volt számomra.
10-15 percig csinálhattam mire föl elszmeltem hogy valaki all mögöttem, belém fagyva a levegő szóhoz sem tudtam jutni, csak hebektem-habogtam, nem tudtam védekezni.
Szégyelltem magam, erre ő megnyugtatott és azt mondta hogy ne aggódj drága, hozzátette nincs mit szegyelned borzasztóan szexi és kívánatos vagy. :)
Láttam hogy csúcsosodik a nadragja, ő látta rajtam hogy csurog a nyalam egy hatalmas dugasra, ekkor észbe kaptam hogy nem szabad így föl vettem a bugyimat és öltözni keztem. Ekkor mögém jot és simogatni, csókolgatni , ujjazni es finoman utogetni kezte a kerek popsimat, sokáig jatszadozott a testemmel. Mire hatra nyúltam és ki akartam volna venni a farkat , ami szet akart durani az elvezettol, már kint is volt , kezembe nyomta, forro volt es luktetett a vastag farka.
Ekkor megfordított engem az ujjaim a szamban voltak, tudta hogy ki vagyok éhezve egy jó szopasra, rogton be is tömte mielőtt barmit is mondtam volna neki.
Fuldokoltam, csurgot a nyalam , hol gyorsan , hol lassan nyomta belem a farkat, egy idő után fol álltam és a fülébe sugtam hogy dugj meg kérlek , így is lett. A végén a popsim köze verte és onnan befojt az egesz a popsimba minden cseppig.
Ő volt az első farok ami bennem járt...és nem bántam meg. :)
Fiatalabb volt, mint én. Jóval. (én akkor 35, ő 17) :) Munka közben találkoztam vele, beszélgettünk. Egyszer feljött hozzám munka után. Közös a hobbink, fényképeket, videókat nézegettünk.
Fájlaltam a derekamat és a hátamat egy picit. Ő felajánlotta,hogy megmasszíroz, de ha nem gond, vetkőzzek le hozzá. Csak a boxer maradt fent. Hasra feküdtem az ágyra, ő ráült a lábaimra, és elkezdett masszírozni, testápolóval, profi módon.
Kicsit később leimádkozta rólam a boxert, hogy "ne legyen krémes". Egyre lejjebb tévedt a kezeivel, őszintén mondva jól esett.
Nem tűnt fel, hogy ő is levetkőzött. :D
Finoman, óvatosan masszírozta a fenekemet is, sok krémet használva. Teljesen ellazított. Majd minden szó nélkül, nagyon óvatosan belém hatolt. Egyáltalán nem volt kellemetlen, talán mert kellően előkészített, talán mert nem volt túl nagy mérete. :)
Nem tartott sokáig, úgy 3 perc múlva teleélvezett. Jó volt érezni a lüktetést.
...
...eztán engem sem hagyott kielégületlenül, megfordított, és meglovagolt.
Fél évig "jártunk", és sajnos külföldre költözött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!