Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt egy meleg fiú iránt?

Melegeknél sem mindenki szereti, ha dugják őket. Ez nem perdöntő. (És biszexeknél gyakrabb, hogy aktívok, vagy unik legyenek).
Szerintem vetkőzd le a gátlásaidat, olvass kicsit utána a dolgoknak, gondold végig, aztán nyiss felé. Ha nem jön be, akkor nem kell csinálnod és kész. Ez nem kényszer, csak próbálj meg nem kelteni benne hamis reményt, ha mégsem tetszik neked az egész. (Bár leírtak alapján eléggé úgy fest, hogy bejön neked. Melegként is mindenkinek le kellett dobnia a heteró normatíva láncait, mint hogy ez "undorító" és hasonlók. Biszexeknél sincs ez másként. Amennyiben az vagy a korod és élettapasztalataid ezt nehezíthetik.)

Szerintem könnyebb lesz kiszortíroznod az érzéseidet, ha a barátod összejön majd valakivel, és tudatosul benned, hogy többé ha akarnád, sem lenne esélyed nála. Ha nem zavar a dolog, akkor tényleg csak erős barátság az egész, ha meg zavar, akkor ez van...
(Megjegyzem neked ez lenne a legelső tapasztalatod fiúval szóval nyilván idegen neked a szexualitás ezen oldala, és nem lenne meglepő, ha nem akarnál rögtön a dolgok közepébe csapni.)

#7 Na és ki fogja élni az életedet; te, vagy azok az emberek, akiknek talán problémája van az ilyesmivel?
Szerintem bármit is tegyél ezen a világon, mindig lesz valaki, akinek nem tetszik, szóval ennyi erővel mehetsz a saját fejed után is, nem?
Meg aztán annyira nem is ítélik el az egynemű kapcsolatokat, nyugi.
Egyébként az eddigi elmondásod alapján nem úgy tűnik, mintha a barátod nagyon ódzkodna tőled, szóval emiatt én annyira nem aggódnék. Meg aztán nem hiszem, hogy túl sok melegnek lenne olyan szabálya magára nézve, hogy sose kezd olyannal aki volt már előtte ellenkező neművel.
Na mindegy, bárhogy is döntesz - maradj akár a barátja, vagy, esetleg legyél több - próbáld meg nem szégyellni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!