Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért gondolják ezt ilyen sokan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják ezt ilyen sokan?

Figyelt kérdés
Amikor valaki azt kérdezi, hogy felvállalja-e a homoszexualitását, vagy biszexualitását egyből jönnek a válaszok, hogy "ez nem tartozik senkire" miért kell reklámozni" "magánügy" miközben az emberek, ha kicsit jobban összebarátkoznak valakivel, vagy kialakul pl. gimiben, egyetemen, munkahelyen egy baráti társaság pillanatok alatt szóba kerülhet, hogy kinek milyen az esete, van-e kapcsolata, stb... Szóval az, hogy az embereket az ilyesmi nem érdekli, szerintem egyáltalán nem igaz, és nem lehet állandóan titkolózni.

2019. márc. 24. 12:23
1 2
 11/14 StevenUp ***** válasza:
1%

ma 13:27

Látom a nagy liberalista és elfogadó elmèdben már nem jutott hely a szöveg értelmezésère ezért nem vágod az iróniát :D

2019. márc. 24. 14:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem irónia amit te irkálsz ez full tahóság. Liberális azt sem érted mit jelent az a szó.
2019. márc. 24. 14:50
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

13:31 vagyok, a barátaimat én választom meg, és meleg nem kell, ennyire egyszerű, persze az ő dolga, de barátoknak szokás kibeszélni a szexuális életüket is, és nem szeretnék meleg beszámolótlkat halgatni. Látom itt többségben vannak mégis.

Jöhet a piros kéz 👍

2019. márc. 24. 19:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból nem ilyen társaságot keresnék, ahol ők beszélhetnek arról, hogy melyik csajt kényesztettné kéjlécével, de amúgy te le vagy s**rva, hogy te élsz-e. Keress jobb társaságot, nekem is van egy-kettő, akikkel megtudom az ilyent beszélni, pedig ők heterok. És ha többen is zavarják, hogy egyszer elmondasz valamit, hogy téged kicsit más érdekel, akkor egyszerűen... buták. Eskü nem tudok erre mit mondani. Ha valódi társaságban lennél, akkor nem akadnának fenn ezen
2019. márc. 24. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!