Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Szerintetek egy ilyen érezhető?
Még régebben olvastam, hogy egy férfi leitatott egy fiatalabb srácot, totál káóra, aztán megdugta.
A srác másnap ebből semmit nem tudott, viszont hencegett az erőszakoló és így kiderült, majd lett belőle ügy stb.
Na most ilyen van, hogy valakit megdugnak és másnap nem érzi?!?
Én eddig azt hittem, hogy ha valakivel ilyen történik, akkor másnap érzi az ánuszán, hogy valami volt.

Szerintem kamu a sztori. Nemhogy érezné még jó eséllyel sérüléseket is elszenvedne (a tágítás hiánya és az "erőszak" miatt) az "áldozat". Az meg nem gyógyul meg pár óra alatt.
Másik oldalról meg aki kitervel és kivitelez egy ilyen történetet az van annyira intelligens, hogy felfogja, hogy a hencegéssel saját magát juttatja börtönbe. Szóval nekem nagyon sántít a történet.

Az hogy valaki egy két kupica pia után rávesz ilyen dolgora valakit az még oké, mert a gátlások oldódnak, viszont azért még beszámítható állapotban van.
De az hogy leitatni arra az állapotra, mikor már magatehetetlen az ember, nem csak undorító, hanem már erőszaknak is számít, ami bűncselekmény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!