Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így is lehet sikerem, vagy csak a maradék elv érvényesül?
Figyelt kérdés
Meleg szaunába mennék, de nem vagyok mai gyerek sőt.... Plusz alacsony, sovány és nagyon szőrös vagyok. Bár ápolt.2019. márc. 24. 09:34
2/5 anonim válasza:
“de nem vagyok mai gyerek sőt.... ” Most ha tényleg érdekel hogy szerintünk lesz-e sikered minek nem írod le hogy hány éves vagy? Amúgy meg ahelyett hogy sajnáltatod magad inkább menj el és próbáld ki magad. Mindenkinek más jön be, van rá esély hogy találsz olyan pasit akinek te pont bejössz.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ne csak szaunában gondolkodj. Csomó helyen lehet ismerkedni és biztosan van olyan aki olyat keres mint amilyen Te vagy.
(egyébként szerintem biztosan akad majd olyan akit semmi más nem érdekel, csak hogy legyen farkad.)
4/5 anonim válasza:
Én még nem voltam olyan szaunákban, de mindenki azt mondja hogy a vendégek 90%-a nem mai gyerek. SEmmi baj sincs ezzel egyébként szerintem, nekem pl bejön az idősebb korosztály is,meg a szőr is :)
5/5 anonim válasza:
"Nem vagy mai gyerek" - ez mit takar? Mert ez alapján lehetsz akár 40 is, akár 70. Az, hogy szőrös vagy - van, akinek ez jön be; nekem pl. nem, de vannak srácok, akik kifejezetten izgatónak tartják. Az ápoltság mindenesetre jó pont.
Az, hogy lehet-e sikered leginkább attól függ, hogy kire hajtasz rá. Ha 18-19 éves, topmodellalkatú srácokra hajtasz, akkor vannak kételyeim a siker felől, de amúgy... miért ne lehetne sikered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!