Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kukkoló lyukas élményeitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kukkoló lyukas élményeitek wc-ben?

Figyelt kérdés

Mi volt a legemlékezetesebb?

Kort is írjatok.

2019. márc. 23. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
64%

Egy pláza wc-jében voltam, majd mikor már végeztem volna a pisiléssel, észrevettem, hogy a falon van egy elég nagy lyuk, amin keresztül egy nálam alig néhány évvel idősebb srác kukkolt. Benéztem én is, és láttam, hogy le van húzva a gatyája, én pedig rögtön izgalomba jöttem. A lyukon átdugta a farkát, majd én is, mindketten csak vertük egy kicsit a másiknak, majd én elélveztem a kezétől, és gyorsan leléptem. Sajnos azóta sem volt hasonlóban részem.

23/F

2019. márc. 23. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Huhh ez a sztori izgi 1-es, de en valoszinuleg nyalogattam is vna :P
2019. márc. 23. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Velem is volt ilyen szintèn egy pláza wc jèben át dugtam a lyukon leszoptak de èn sajnos nwm amit a mai napig bánok
2019. márc. 24. 09:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel már elmúltam 59,engem meglehetősen jó élmények fűznek a régi nyilvános wc-khez. Az akkori internet nélküli világban szinte ott kezdődtek az ismeretségek. A legemlékezetesebb a "szüzességem" elvesztése volt,de aztán nagyon sok kellemes emlék fűz azokhoz az időkhöz.
2019. márc. 24. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!