Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből érezheti egy nő hogy a férfi akivel együtt jár meleg?
Szia!
SZERINTEM! egy nő onnan érezheti, hogy egy férfi meleg, ha például nem vagy csak nagyon ritkán alakít ki szexuális helyzetet. (Tehát szexet).. , az is gyanakvó lehet, hogy pl. Nem úgy élvezi a szexet mint egy hetero, hanem csak szimplán szexel, mondhatni érzelem mentesen..
Kerüli a csókot, vagy nem hosszantartó csókot ad..
Minden férfinak van egy másik férfi legjobb barátja, de ha Te úgy látod hogy az a barátság túl bensőséges, és úgy beszél vele mint egy férfival, nem mint baráttal, szintén gyanakvó lehet..
Ha vannak olyanok, hogy pl, nem válaszol bizonyos kérdésekre..
Vagy ha észre veszed hogy alkalmanként, főképp többször egymagában ül..
Nagyon sok apró jel lehet, és minden ember megérzi ezeket a jeleket.
(Ez csak egy saját vélemény.)
"És nem gondolom, hogy érdemes így komolyabban belevágni"
Így vagy úgy melyik bivel érdemes belevágni komolyabban? Hogyan nézne ki a jövő? Baromság úgy ahogy van
3. Mondjuk ez igaz.
Én biszex srác vagyok, de mindig is titkoltam és titkolni fogom a jövőben is ezt mindenki elől (barátnő, család, barátok), mert szerintem egy nő hülye lenne összejönni olyan férfival, akiről tudja, hogy az például más férfiak farkát is szereti szopni. Nem is értem hogy léteznek olyan nők, mint te (egy törpe kisebbség), aki egyáltalán megfontolja, hogy biszex férfival legyen együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!