Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok, aludtatok már együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, aludtatok már együtt csak az "érzés kedvéért"?

Figyelt kérdés

Pár hónapja átmentem egy helyes sráchoz, akivel filmeztünk, beszélgettünk, és ott is aludtam anélkül, hogy egyéb történt volna. Nagyon megtetszett ez a dolog, azóta több fiúval is voltunk így, akár meztelenül, akár pizsamában, de általában jókat aludtunk egymás mellett.

Észrevettem, hogy elég sokunknál (egyedülállóaknál) hiányzik az intimitás és ha kimarad a szex, akkor az egész élmény belsőségesebb lehet. A kölcsönös vonzalom persze feltétel, de van abban valami kedves, amikor adsz/kapsz egy jóéjt puszit és átölelnek hátsó szándék nélkül.

Ti hogyan vélekedtek erről, volt már részetek hasonlóban?

2018. júl. 13. 09:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd.. én heteró vagyok, de szerintem annyira nem vagyunk különbözőek, hogy ne tudnék erre válaszolni. ;)

Igen, van, hogy sokkal nagyobb élmény egy összebújva alvás, mint egy rohadt nagy hancúr.

2018. júl. 13. 09:56
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Még a korábbi kapcsolataimban volt ilyen. A jelenlegi párommal másfél évvel ezelőtt valamiképpen gyorsabban alakultunk és szinte rögtön volt szex. De azóta életritmusunk által sokszor esténként már szex nélkül vagy úgyszólván órákkal szex után megyünk aludni, így tehát valamennyire újra kialakult ugyanaz. ^__^
2018. júl. 13. 09:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Egyszer egy buli után egy aranyos srácnál aludtam, nem volt semmi, de álmomban átöleltem valahogy és szorítottam. Ő már ébren volt 5-kor, de nem mert felkelni amíg öleltem, úgyhogy várt elpirulva amíg én is felébredek. Laza 3 órát várt meredten, halálforrón.

Azóta nem igazán alszok másnál, mert megint zavarba hozom a másikat...

2018. júl. 13. 10:01
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Hacsak nem vagy hentes, akkor a BELSŐSÉGES helyett jó lesz a bensőséges is....
2018. júl. 13. 11:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Négyes van itt IQ!:-)
2018. júl. 13. 12:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ötös vagyok. Hogy a kérdésre is válaszoljak: sajnos nem igazán, de jó lenne valako akivel rendszeresen összebújva aludhatok, és ha végül úgy alakul hogy beteszi a popsimba az csak egy kis plusz.:-)
2018. júl. 13. 13:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó dolog az ilyen bensőségesen eltöltött éjszaka,vagy délután.Pár éve egy harmincas sráccal én is voltam így, fagyiztunk,filmeztunk, már ezt is összebújva és végul egyutt aludtunk, sok beszélgetés után.Csók volt,de más semmi.Kétszer találkoztam így vele,aztán lett párja és többé nem.Minden páromnál igényeltem ezt a fajta intimitást és nem is tudnék olyannak kapcsolatban lenni, aki nem ilyen. Most fél éve szingli vagyok,de csak olyannak tudom megint elképzelni, aki bújós és jóéjtpuszis, és jóreggeltpuszis,és jó mindent...puszis..:) 49F
2018. júl. 13. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hetes tök romantikusnak tűnsz. Az jó!:-) Irigylem akivel összebújsz.
2018. júl. 13. 15:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Csodálatos, dolog, volt benne részem, de ha tényleg nem akar semmit az ember viszont nagy a vonzalom nehéz ellenálni...
2018. júl. 13. 17:19
 10/12 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos senkim sincs és nem is volt.

De elég bujosnak érzem magam.

2018. júl. 13. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!