Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, aludtatok már együtt csak az "érzés kedvéért"?
Pár hónapja átmentem egy helyes sráchoz, akivel filmeztünk, beszélgettünk, és ott is aludtam anélkül, hogy egyéb történt volna. Nagyon megtetszett ez a dolog, azóta több fiúval is voltunk így, akár meztelenül, akár pizsamában, de általában jókat aludtunk egymás mellett.
Észrevettem, hogy elég sokunknál (egyedülállóaknál) hiányzik az intimitás és ha kimarad a szex, akkor az egész élmény belsőségesebb lehet. A kölcsönös vonzalom persze feltétel, de van abban valami kedves, amikor adsz/kapsz egy jóéjt puszit és átölelnek hátsó szándék nélkül.
Ti hogyan vélekedtek erről, volt már részetek hasonlóban?
Nézd.. én heteró vagyok, de szerintem annyira nem vagyunk különbözőek, hogy ne tudnék erre válaszolni. ;)
Igen, van, hogy sokkal nagyobb élmény egy összebújva alvás, mint egy rohadt nagy hancúr.
Nem. Egyszer egy buli után egy aranyos srácnál aludtam, nem volt semmi, de álmomban átöleltem valahogy és szorítottam. Ő már ébren volt 5-kor, de nem mert felkelni amíg öleltem, úgyhogy várt elpirulva amíg én is felébredek. Laza 3 órát várt meredten, halálforrón.
Azóta nem igazán alszok másnál, mert megint zavarba hozom a másikat...
Sajnos senkim sincs és nem is volt.
De elég bujosnak érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!