Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés együtt lenni két srácnak?
Csodálatos!
Egy fiú sokkal jobban tudja mi kell egy másik fiúnak.
Megfelelő sráccal elégjó. Értelem szerüen más mint lànnyal...és ez a kulcs szó,hogy:más.
Minden megvan de sokkal egyértelműbb,gyorsabb,határozottabb.
Mondjuk szopni biztosan jobban tudnak/tudunk :)
Sajnos még nem voltam sráccal, pedig szívesen szopnék.
20f
Sosem tudnék szerelmes lenni fiúba, vagy kapcsolatot vagy pláne családot elképzelni, de a szex jó. És abból pedig a szenvedélyes is:
A csók, ölelkezés, bújás, simogatás is tök alap. Az a jó, hogy a férfiaknak ÁTLAGBAN alapból magasabb a szexuális vágya, mint a nőknek. Pl sok nő kapcsolatban nem azért szopja a fa szt, mert szereti csinálni ezt önmagában, hanem mert a másik igényli, a másiknak jó legyen, stb.
Átlagban a férfiak tényleg jobban és szívesebben szopnak, mint a nők.
A szex pedig kemény, de egyben érzéki is. Tényleg nehéz leírni, főleg így röviden.
Dugáskor a nyögésen kívül nem nagyon tudod fizikailag, hogy egy nő elélvezett-e, ha nem mondja és ehhez képest az elképesztő jó látvány, amikor dugsz egy srácot és közben kiveri magának és elélvez.
Aki biszex (még ha nem is 50-50 arányban, mint én sem), az szerintem ebben nagyon szerencsés, hogy két fajta, egészen különböző szexet tud megtapasztalni a két nemmel.
24/F
Engem is izgat a dolog egy ideje, ha gondolod írj.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!