Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek a szőrös farok gáz?
Figyelt kérdés
Nekem szőrös és több esetben is ez kizáró okként került elő ismerkedésnél. Ti hogy vagytok ezzel? Kort is írjatok.2019. márc. 22. 15:56
1/18 anonim válasza:
Hát ha dzsungel, az zavar. Ha rövidre nyírt az már nem gáz, de én legjobban simán szeretem. 20/Uni
2/18 anonim válasza:
Igaz hogy mindenkinek más tetszik.. nekem mindegyik bejön, attól függően hogy mi állj jobban az illetőnek. Mert igenis van akinek a borotvált úgy áll mintha valami hernyó lenne ott, másnak pedig a dzsungel nyomja el a lényeget.
3/18 anonim válasza:
Szia! Hűha!
Egyátalán nem gáz.
Én imádom 😊 minél szőrösebb, annál jobb.
(Imádom a puha szőrt simogatni). 😁
4/18 anonim válasza:
Hát engem általában zavar .... jobban szeretem ha szőrtelen! L/passziv
5/18 anonim válasza:
Nekem kifejezetten bejön. De ismerkedésnél nekem sosem szokott kizáró ok lenni a másik fél intim szőrzete.
6/18 anonim válasza:
szintén jó szőrös de még emiatt nem utasitottak vissza
8/18 anonim válasza:
nekem is szőrös, és még nem volt vele baj
23f
9/18 anonim válasza:
Enyém is szőrös, heréim is. Engem nem zavar, sőt izgat is igazából. 20/f
10/18 anonim válasza:
nekem is izgatóbb szőrösen, kinek mi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!