Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit furcsák, vagy mégsem?
Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó, hogy amikor egy személy kérdést ír ki az oldalra, és véleményt kérdez vagy őszinte választ akar, és magkapja. Azt vagy lepontozza vagy a saját igazát hajtsa..
(Ezt főképp a meleg kategóriában szokott előfordulni).
Ha valaki nem tudja elviselni az éles, de őszinte véleményt akkor miért ír?
Ezek szerint csak az a vélemény számít ami egyezik a kérdező gondolkozási módjához??
2019. márc. 21. 15:00
1/3 anonim válasza:
Ezt már én is megállapítottam. Ha olyan kommentet írok, ami nem tetszik a kérdezőnek, de attól még igaz, lepontoz. Vagy más, aki olvassa. Ezért nagyon ritkán kommentelek, esetleg havonta egyszer. Pl. ha neki a piros tetszik, nekem meg a zöld, már megy is a piros kéz. :D
2/3 anonim válasza:
Ez nem főképp a meleg kategóriában szokott előfordulni. Látogattál már politika kategóriát?
3/3 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Ha valaki bunkózik, vagy nem a kérdésre felel, vagy csak vitatkozni akar, vagy épp trolkodik, azokat is le lehet, sőt, szerintem le is kell pontozni.
Nekem is volt már számos ilyennel szerencsétlenségem összefutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!