Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Dumbledore vagy Grindelwald a passzív fél?
Figyelt kérdés
Reggel találtam egy cikket, hogy Rowling megerősítette, hogy szexeltek. Emiatt felmerült bennem a kérdés, hogy melyikőjük melyik szerepben lehetett. Szerintetek?2019. márc. 21. 06:48
1/9 anonim válasza:
A történet szempontjából nem mindegy?
Tudod a könyv az a nyomdaipari termék ahol a könyv írója az olvasóra bízza bizonyos dolgok elképzelését.
Tehát használd azt a H*lye fejed és képzeld el hogy melyik melyik..
3/9 anonim válasza:
Dumbledore pánszexuális, Grindelwald pedig drag queen (ezt nagyjából fél órája erősítette meg Rowling) ebből adódóan én egyedül arra tudok gondolni, hogy poligám kapcsolatban voltak az afroamerikai, muszlim Hagriddal, ahol Grindelwald leginkább a cuckold szerepet töltötte be.
4/9 anonim válasza:
Én csak úgy tudtam volna elképzelni, hogy szexeltek, ha Grindewaldot továbbra is Colin Farrell alakítaná.
Mivel Johny Deppet nem szeretem, így nem érdekel.
6/9 anonim válasza:
A fanfiction.net szerint mindkettő IS.
De ja, az új mém hogy Rowling minden szexuális hülyeséget kiposztol ha kérdezik ha nem.
7/9 anonim válasza:
Ha olvastad a könyvet (a film nem elég részletes, és direkt tompította a homoszexuális vonalat) és jobban átgondolod a kapcsolatukat, szerintem világos. Mindkettő aktív, ezért nem működött a kapcsolatuk.
8/9 anonim válasza:
#7 háááát szerintem az se segített rá hogy Grindelwald minden vágya egy jó népírtás Dumbledore-é meg nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!