Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Michael Jackson Homoszexuális volt? Ha igen miért molesztált fiúkat amikor bármelyik felnőtt meleg férfit megkaphatta volna?
Michael Jackson molesztált több fiút is a mostmár felnőtt férfiak elmondták hogy szexuálisan zakalatta őket és a fiatal fiúkhoz vonzódott a sztár.
De ha Homoszexuális volt akkor miért nem felnőtt férfiakkal kezdett?
Hiszen bármelyik jó képű pasit megkaphatta volna.
Ezt a sok idiótaságot!
Ha sokat volt gyerekek társaságában akkor már pedofil?! Ilyen alapon az összes bölcsödei-,óvodai-, és általános meg közép iskolai, valamint kollégiumi pedagógus pedofil, mert sokat van gyerekek társaságában és (többségük) talán még szeretik is őket (jó értelemben, mint a szülők).
Meg ez a "nem akartam neki rosszat, ezért nem mondtam el akkor" dolog is büdös. Most talán nem tesznek ezzel neki, illetve nevének-emlékének rosszat? Ugyanúgy lejáratják. Na ez az aljas képmutatás!
Gyerekei bőrszínéről meg csak annyit, hogy nekem vannak félcigány haverjaim is. Az apjuk bőre színe, mint a korom, de a három srácból csak egynek van barna bőre és cigányokra jellemző arcszerkezete, a két idősebben viszont semmi jele nincs az "apai örökségnek". Ugyanis egy egy átlag gyereknek két szülője van, és hogy kinek a génjeit öröklik majd jobban (vagy döntően), az vagy-vagy dolog.
"mégis mellette álltak mert nem akarták hogy börtönbe kerüljön,mert ha börtönbe került volna akkor teljesen összeomlott volna"
xD Ezt már tényleg nem lehet komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!