Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a saját korosztályom nem érdekel, csak a tőlem idősebbek? 18/F
Figyelt kérdés
2019. márc. 15. 16:29
11/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Az, hogy valami társadalmilag elfogadott, az nem jelenti azt, hogy normális! Lehet engem lepontozni, de a tények nem fognak változni.
12/17 anonim válasza:
Jó tudni, hogy 38 évesen is lehetnek még esélyeim fiatal csajoknál.
13/17 anonim válasza:
Én 30 éves vagyok, 25 alatti vékony testalkatú passzív srácok nyugodtan irhatnak :)
14/17 anonim válasza:
Nincs ezzel gond. Nekem meg a fiatalabbak jönnek be. 48/f
15/17 anonim válasza:
#11: annak ellenére, hogy szentül meg vagy győződve róla, nem te határozod meg, hogy mi normális, és mi nem.
16/17 anonim válasza:
Ne mások döntsék el, hogy neked mi a normális!!! Az legyen a Te döntésed! Én idős vagyok, de fiatalokkal szeretnék kapcsolatot..., talán azért, mert az "én időmben" nem volt annyi lehetőség...
17/17 anonim válasza:
Kedves kérdező és minden más tizenéves! Remélem, hogy tényleg sokan vagytok úgy, hogy harmincas évei végén járó pasihoz vonzódtok. Én sajnos nehezen találok tizenéves srácot, pedig kölcsönösen jól járnánk azt hiszem. Akit érdekel bővebben, privizzen rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!