Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Normális, hogy a saját koroszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a saját korosztályom nem érdekel, csak a tőlem idősebbek? 18/F

Figyelt kérdés
2019. márc. 15. 16:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Hogy mennyire normális azt nem tudom, de az biztos hogy a korosztályod minimum fele a 40-es pasikat keresi.
2019. márc. 15. 16:33
 2/17 anonim ***** válasza:
35%
Legtöbbször azért keresik a náluk jóval idősebbeket, hogy legyen aki eltartsa, pardon, támogassa őket. :) Ismerem ezt a fajtát, tanulni buta/lusta, dolgozni lusta.
2019. márc. 15. 17:47
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Már elnézést utolsó válaszoló, de kikérem magamnak...

30-40 éveseket keresek magamnak leginkább, a mostani párom is 40-es. Én 22 vagyok és egyetemre járok, mellette dolgozom és még a látszatát is elkerülöm hogy engem eltartson a barátom. Nem azért ezt a korosztályt preferálom mert olyat keresek aki eltart hanem azért mert 1. a saját korosztályom elképesztően alacsonyan van minden minőségben (értelem, erkölcs stb) - tisztelet a kivételenek- és 2. mert szeretem ha a társam tapasztalt és éretten kezeli a dologat.

2019. márc. 15. 18:51
 4/17 anonim ***** válasza:
41%
#3: amit írtál – „a saját korosztályom elképesztően alacsonyan van minden minőségben (értelem, erkölcs stb)” – az eléggé megerősíti azt, amit én (#2) írtam. :)
2019. márc. 15. 18:56
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
Ha már idézel akkor a teljes terjedelmet idézd, ne csak azt ami a te véleményed igazolja, a végén szerepelt, hogy "tisztelet a kivételnek" - nem az egész korosztályra vonatkozik a mondanivalóm
2019. márc. 15. 19:28
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
#2 - ez a minősítgetés nagyon nem oké
2019. márc. 16. 00:11
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Normális teljesen, mindenki más, én meg pont a fordítottja vagyok, engem a nálam idősebbek nem izgatnak, csak a fiatalabbak. 30/F
2019. márc. 16. 01:32
 8/17 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán nem problémás,mert mindenkinek más az ízlése és igénye.

Én 49 éves vagyok, és eddig három komolyabb párkapcsolatom mind korai huszonévesekkel volt.Értelmileg és egyéb téren sem volt gond,inkább pár év után a hűséggel. Mindegyik egy nálam idősebb miatt szakított, volt amelyik 32 évvel idősebbel jött össze,és bár meglepő, de nem anyagiak miatt. Az is igaz, már egyik sincs abban az új kapcsolatban.

Most másfél éve vagyok magányos,de mindig is a fiatalabbakkal jöttem ki, ha jönne értelmes és erkölcsileg is vonzó, akkor biztosan őt választanám. Lehet ez is hulyén hangzik, de nálam a kulső sosem számított,sőt, a nagyon szép, vagy nagyon izmos emberek egyáltalán nem vonzottak. A filosz - kinézetű, szemuveges srácok voltak, akikért oda voltam. Két barátom is ilyen volt...

49 F/ Bp

2019. márc. 16. 05:17
 9/17 kovpet ***** válasza:
87%
Kérdező, remélem, sokan vagytok így ezzel :) (40/f)
2019. márc. 16. 09:06
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem normális
2019. márc. 16. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!