Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti hogy szőrtelenítetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy szőrtelenítetek hátul, hogy ne pattogjon ki utána?

Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny a bőröm és már kicsit idegesít, hogy kipattog. Ha többször csinálom akkor hozzászokik majd a bőröm?

2019. márc. 11. 02:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Hozzá fog szokni.

Használj borotva habot.

2019. márc. 11. 04:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Minnél többször csinálod annál jobb lesz.
2019. márc. 11. 04:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tiszta, éles és jó minőségű borotva, használj borotvazselét NE -habot, opcionálisan bőrnyugtató krémet a végére.

Nem erősen, nem gyengéden, hanem határozottan de mégis óvatosan végighaladsz a kívánt területen akár több irányból is, öblítsd gyakran a pengét és ha szükségesnek érzed tegyél fel több zselét.

Fejezd be hideg vagy max. langyos vízzel és alaposan szárítsd meg, de ne dörzsöld semmivel, majd hidratálj.

Innentől nem kéne problémának lennie.

Kicsit komplexebb a sima "használj borotvahabot"-nál vagy a "majd hozzászokik"-nál, de így legalább mindenképp megmarad a bőr bársonyos tapintása és a remek állapota az előbbiekkel ellentétben. Mivel gondolom Te nem csak a higiénia miatt borotválnád és nem csak a Te igényeidnek megfelelően, így azt hiszem az a helyes hogy úgy bánsz a bőröddel ahogy az a legmegfelelőbb.

2019. márc. 11. 05:19
 4/6 Béla211 ***** válasza:
100%
Én felhagytam a borotválással 3 évig csináltam és csak rosszabb lett a kipattogzás meg a viszketés. Mondjuk nekem az arcom se szereti. Csak ott találtam egy arcszeszt amit ha rákenek borotválkozás után nem pattogzok ki annyira. Én már csak szakálvágoval szoktam áttolni hogy azért ne legyen olyan nagyon szőrös. Így nekem sokkal jobb. Nincs hála az égnek napokon keresztül szenvedés.
2019. márc. 11. 05:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszerű a megoldás, szakemberre kell bízni!Alapos és tökéletes munkát végez!
2019. márc. 11. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért pattogzik, szúr, fáj, viszket, mert ha tökéletesen nyírva van, a bőrsejtek összenőnek felette, és a szőrszálnak ismét át kell törnie magát, tehát ott begyullad. Ha olyan életlen vacakkal (mint pl. a borotva oldalsó pajeszvágója) nyírod, ami meghagy negyed milliméternyit, akkor nincs áttörés, kipattogzás. Igaz, a tökéletes nyíráshoz képest olyan az eredmény, mintha fél napja vágtad volna, de a fél nap amúgy is hamar eltelik. Nekem van néhány érzékeny folt, pl. comb-fenékhajlat, ahol kipattogzana, na azt a kevés részt kivételesen ezzel a módszerrel nyírom, a többi meg mehet rendesen...
2019. márc. 12. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!