Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív fiúk mennyire szeretik ezt orál közben?
Figyelt kérdés
Mármint akinek teljes egészében be tudják kapni a farkát. Én olyat csináltam a volt fiúmnak hogy az orrommal simiztem a hasának az alsó részét amíg a farka a számban volt :)2019. márc. 10. 19:23
1/10 anonim válasza:
Azt szeretik ha szanaszet tovig szopom oket
3/10 anonim válasza:
engem nem tudott tovig, 22 cm 18 F
7/10 anonim válasza:
Én inádom ha a passzív teljesen be tudja kapni, de sajnos eddig csak kevésnek sikerült
8/10 anonim válasza:
Én két aktívval szoktam egyszerre, és megy velük torokra is, rendszeresen. Van, hogy az análig el sem jut velem mindkettő, már a számban elmegy
9/10 anonim válasza:
Valaki jöhet ma este, megmutatom, hogy csinálom. :)
10/10 anonim válasza:
tömni kell a száját, dugni, imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!