Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melegek vagyunk? Legjobb barátommal nagyon közeli a kapcsolatunk, folyton együtt lógunk.
Nem ritka az ölelés, bár nyilvánosan nem csináljuk. Folyton átmegyünk egymáshoz, gyakran ott alszunk. Kettesben mindig alsógatyában vagyunk, szeretjük egymást csikizni, masszírozni.Nem szoktunk együtt masztizni, vagy ilyesmi, de szerintem az is beleférne.
Ez így normális? Vagy túl közeli a kapcsolatunk?
Nem, ez csak annyit árul el, hogy nagyon közeli, bensőséges viszonyban vagytok.
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy tudnál járni vele? Tudnál belé szerelmes lenni? Tudnál szexuálisan vonzódni hozzá? Ha ezek valamelyikére igen a válasz, akkor valószínűleg meleg/bi vagy, ha nem, akkor meg nem. De ne bonyolítsd túl szerintem, tégy úgy, ahogy jónak érzed, más ne érdekeljen.
Bírom az ilyen kérdéseket :)
Elég tág a "Kíváncsi hetero" kategória, gondolom a legtöbben azért teszik fel az ilyen jellegű kérdéseket, hogy mások is azt mondják, ez még belefér :)
Feláll rá a fa*zod vagy nem?....
Sosem értettem azokat, akik még ezt sem tudják eldönteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!