Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd felnőni a kapcsolatunk velünk együtt és én ezt nem tudom kezelni. (? )
A gimis szerelmemmel 4 éve vagyunk együtt. Amíg az első 3 évben az volt a legnagyobb problémánk, hogy hova menjünk randizni suli után, addig mostanában komoly problémáink vannak. Mindketten egyetemen vagyunk. A barátom vegyészmérnöknek tanul és pedig gazdasági szakon vagyok. Nagyon nehéz az egyetem, és sokat is veszekedünk. A vizsgaidőszak kicsinál mindkettőnket. Stresszesek vagyunk, és nagyon keveset találkozunk. Nekem nem is nagyon megy a suli, most azon gondolkodom, hogy otthagyom. A barátom ezt nem nagyon érti meg.
Nagyon elhanyagol, és nagyon hiányzik.
Mit lehetne tenni? Meg akarom menteni a kapcsolatot, mert nagyon szeretem.
18L és 19F
Ha azt hiszed az egyetem stresszes, akkor várd meg amíg elkezdesz dolgozni, egyedül élni, számlákat fizetni, és intézni az ügyes bajos dolgaidat, fullosan egyedül. Egyébként üdv az életben, mindenki stresszel, és mindenkinek meg kell tanulnia kezelni, és mellette időt szakítania mindenre. Tapasztalatból mondom.
De idővel rutinosabb leszel és könnyebb lesz.
# 3 Én stresszeltem egyetemen 3 félévet, elég volt, nem ment, otthagytam. Csináltam másik szakmát, elmentem dolgozni, persze először az is stresszes volt, de kevésbé, mint a felsőoktatás, és fizettek is érte. Eltelt kb másfél év, belejöttem, és többet keresek vele jelenleg, mint a diplomás Mérnök ismerőseim.
Egyedül élek, számlákat fizetek, intézem ügyes bajos dolgaimat, és nem stresszelek annyit, mint mikor válságban voltam a fojtogató felsőoktatási kényszer miatt. Diplomán kívül is van élet! Persze nem mondom, hogy hagyja ott, én se az első zökkenő hatására hagytam ott, csak mikor már betelt a pohár. Rájöttem, hogy ez nem én vagyok, nem szeretném így élni az életem... De tapasztalatnak jó volt, nem bánom, hogy belekóstoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!