Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy kell ilyen helyen kezdeme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell ilyen helyen kezdemenyezni?

Figyelt kérdés

Hallottam ilyen meleg ismerkedos helyekrol (nem szexbarra gondolok) es kapcsolatot keresek, de ugy vettem eszre hogy indlterneten keserves a felhozatal, es azon gondolkozok hogy ilyen helyen hogy kell megszolitani a masikat, hogy ne legyen gaz? Vagy egy barattal kellene menni, nem egyedul? Annyira esetlen vagyok meg ebben a temeban. :) valaki tudna segiteni hogy hogyan megy ez az egesz?

Elore koszonom a valaszokat!

2019. márc. 6. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem szexbárra gondoltál, hanem például olyan helyre mint a Whynot cafe pesten?

Szerintem mehetsz egyedül is, kezdeményezz beszélgetést, mások is lesznek akik egyedül mennek.

Ismerkedésben nincs semmi gáz, megkérdezed például, szia, te régóta jársz ide? Honnan jöttél? (mármint helyileg honnan) stb, elkezded többi már úgy is alakul.

Beszélgetésben nincs semmi, aztán ha szimpatikusak vagytok egymásnak, rajtatok múlik lesz-e belőle több is.

2019. márc. 6. 18:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt!

Ja meg annyi hogy 18 eves vagyok es a hasonlo korosztalyban keresek part.

2019. márc. 6. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek.

2019. márc. 9. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan ulj egyedul a pulthoz iszogass oda fog menni jonehany pasi :)

Habar teny en csak oralozni akartam az sikerult

2019. márc. 17. 19:12
 5/5 Thillmin ***** válasza:
100%
Az elmélet borzasztó egyszerű. Légy őszinte és közvetlen! Ha arra gondolsz, hogy az egyik srác tetszik, akkor menj oda hozzá (már ha elérhető), és mondd el neki, tetszik neked. Vagy mondd, hogy szimpatikus, és szívesen ismerkednél vele! A gáz szituk legtöbbször az olyan gondolatokból adódnak, hogy ilyen vagy olyan dolgokat nem lehet elmondani, erről vagy arról kéne beszélnünk stb.. Esetleg még az tud ciki lenni, ha bunkón viselkedsz - de ilyet nyilván nem fogsz csinálni. Csak ne felejts el köszönni, légy előzékeny meg figyelmes stb. stb..
2019. márc. 18. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!