Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek olyan nagy kérés ez kezdőként?
Még nem voltam fiúval, de szeretnék természetesen, és nagyon kívánós is vagyok, sokszor gondolok a szexre, a fiúkra, fantáziálok, és mindenképpen passzív szeretnék lenni. Ismerkedek is fiúkkal, de mindenki egyből szexet akar. Igazi ismerkedés az nincs... Sokan akarnak szexhavert, de az is csak a szexről szól, köze nincs a haversághoz/barátsághoz, csak így szebben hangzik... Az hogy kicsit megismerjük a másikat, beszélgessünk, és szexmentesen találkozzunk az már macerás és kényelmetlen, és persze időhuzás. Szóval ezért vagyok én meg szűz úgy tűnik. :D De most komolyan, olyan lehetetlenre vágyok, hogy ne csak a lyukamat akarják, hanem engem? És én sem egy kukit akarok csak, hanem az egész embert, akié a kuki...
Jaj remélem érthető amit szeretnék. :D

Én is ilyen vagyok.
Nem vagyok egy egy éjszakás vagy egy órás pillangó.
De Miskolcon.én sem találok senkit aki ismerkedni szeretne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!