Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek olyan nagy kérés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek olyan nagy kérés ez kezdőként?

Figyelt kérdés

Még nem voltam fiúval, de szeretnék természetesen, és nagyon kívánós is vagyok, sokszor gondolok a szexre, a fiúkra, fantáziálok, és mindenképpen passzív szeretnék lenni. Ismerkedek is fiúkkal, de mindenki egyből szexet akar. Igazi ismerkedés az nincs... Sokan akarnak szexhavert, de az is csak a szexről szól, köze nincs a haversághoz/barátsághoz, csak így szebben hangzik... Az hogy kicsit megismerjük a másikat, beszélgessünk, és szexmentesen találkozzunk az már macerás és kényelmetlen, és persze időhuzás. Szóval ezért vagyok én meg szűz úgy tűnik. :D De most komolyan, olyan lehetetlenre vágyok, hogy ne csak a lyukamat akarják, hanem engem? És én sem egy kukit akarok csak, hanem az egész embert, akié a kuki...

Jaj remélem érthető amit szeretnék. :D

2019. márc. 2. 16:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok.

Nem vagyok egy egy éjszakás vagy egy órás pillangó.

De Miskolcon.én sem találok senkit aki ismerkedni szeretne.

2019. márc. 3. 13:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Már az is nagy szám, ha valaki találkozni akar. Sokan megakadnak ott, hogy évekig csak levelezgetni akarnak neten keresztül meg napi 5x képküldést. :)
2019. márc. 3. 20:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mostmár ott tartok bármi jöhet,de még az alkalmis pasik se találnak meg. Persze nyilván szép és jó lenne egy szerelmi kapcsolat de itthon vajmi kevés esélyt látok erre
2019. márc. 4. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!