Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek olyan nagy kérés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek olyan nagy kérés ez kezdőként?

Figyelt kérdés

Még nem voltam fiúval, de szeretnék természetesen, és nagyon kívánós is vagyok, sokszor gondolok a szexre, a fiúkra, fantáziálok, és mindenképpen passzív szeretnék lenni. Ismerkedek is fiúkkal, de mindenki egyből szexet akar. Igazi ismerkedés az nincs... Sokan akarnak szexhavert, de az is csak a szexről szól, köze nincs a haversághoz/barátsághoz, csak így szebben hangzik... Az hogy kicsit megismerjük a másikat, beszélgessünk, és szexmentesen találkozzunk az már macerás és kényelmetlen, és persze időhuzás. Szóval ezért vagyok én meg szűz úgy tűnik. :D De most komolyan, olyan lehetetlenre vágyok, hogy ne csak a lyukamat akarják, hanem engem? És én sem egy kukit akarok csak, hanem az egész embert, akié a kuki...

Jaj remélem érthető amit szeretnék. :D

2019. márc. 2. 16:55
1 2
 1/13 kovpet ***** válasza:
100%

Ez lenne a normális egy ideális világban.

Csak hát...

2019. márc. 2. 16:59
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem nagy kérés.
2019. márc. 2. 17:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ideális világban? Normális embernek ez alap...
2019. márc. 2. 17:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
tényleg alapnak kéne lennie
2019. márc. 2. 18:09
 5/13 A kérdező kommentje:

Akkor hol vannak azok a fiúk, akiknek ez alap?! :(

Nem tudok kivetkőzni magamból és olyan lenni, mint kb mindenki: csak szex és más semmi... De lehet ez vár rám, vagy az örök szüzesség...

2019. márc. 2. 18:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hú jaj...

Alapvetően azért találkozol annyi csak szex és más semmi emberkékkel, mert ők egyszerűek, és maguktól jönnek. Azok az emberek akiket te keresel, azok érzelmes típusok, akik nem hangosak, ők nem jönnek maguktól. Ne csüggedj, nem fogsz szüzen meghalni, csak egy kicsit jobban kell keresned a számodra megfelelő partnert.

És egy jó tipp: (gondolom társkereső oldalakon keresel) írd ki, hogy komoly kapcsolatot keresel és nem alkalmi szexet. Ha nem eltünteti, de csökkenteni fogja a fölösleges üzenetek számát.

Egyébként csak szerintem kéne az összes társkereső oldalra kiírni ezt, hogy aki először regisztrál társkereső oldalra az ne legyen ilyen reményvesztett?

2019. márc. 2. 18:48
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Hat ha ez megnyugtat en egy kukit akarok amit kedvemre szophatok de mindenki tobbet akar :D
2019. márc. 3. 00:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, abszolút nem nagy kérés ez. Én is kiírtam, hogy vagy kapcsolatot, vagy szexhavert keresek, akivel nem csak szexről szól a dolog, hanem azért többről. De egyik fülön be, a másikon ki. Épp pár percre kaptam egy újabb üzenetet, hogy "szia, kanos vagy?". Pedig én még nem is otthon ismerkedek, hanem Svájcban, de itt is ugyanannyi a h*lye és a többség képtelen felfogni és értelmezni, ha ilyen egyszerű dolgot írsz le... Ne add föl te se, egyszer majd csak összejön valami. :)
2019. márc. 3. 00:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is hasonló cipőben járok, csak aktívként.

48/f

2019. márc. 3. 09:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tök értelek. Nem eszköz akarsz lenni.. Én aktív vagyok de én is szeretek beszélgetni. Vagy szex után pl összebújni, dumálni, simizni, stb egymást. De sokaknak ez már kapcsolat... Pedig szerintem csak emberibb. Meg miért baj, ha megismerjük és megkedveljük jobban egymást? :D

2019. márc. 3. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!