Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek olyan nagy kérés ez kezdőként?
Még nem voltam fiúval, de szeretnék természetesen, és nagyon kívánós is vagyok, sokszor gondolok a szexre, a fiúkra, fantáziálok, és mindenképpen passzív szeretnék lenni. Ismerkedek is fiúkkal, de mindenki egyből szexet akar. Igazi ismerkedés az nincs... Sokan akarnak szexhavert, de az is csak a szexről szól, köze nincs a haversághoz/barátsághoz, csak így szebben hangzik... Az hogy kicsit megismerjük a másikat, beszélgessünk, és szexmentesen találkozzunk az már macerás és kényelmetlen, és persze időhuzás. Szóval ezért vagyok én meg szűz úgy tűnik. :D De most komolyan, olyan lehetetlenre vágyok, hogy ne csak a lyukamat akarják, hanem engem? És én sem egy kukit akarok csak, hanem az egész embert, akié a kuki...
Jaj remélem érthető amit szeretnék. :D

Ez lenne a normális egy ideális világban.
Csak hát...

Akkor hol vannak azok a fiúk, akiknek ez alap?! :(
Nem tudok kivetkőzni magamból és olyan lenni, mint kb mindenki: csak szex és más semmi... De lehet ez vár rám, vagy az örök szüzesség...

Hú jaj...
Alapvetően azért találkozol annyi csak szex és más semmi emberkékkel, mert ők egyszerűek, és maguktól jönnek. Azok az emberek akiket te keresel, azok érzelmes típusok, akik nem hangosak, ők nem jönnek maguktól. Ne csüggedj, nem fogsz szüzen meghalni, csak egy kicsit jobban kell keresned a számodra megfelelő partnert.
És egy jó tipp: (gondolom társkereső oldalakon keresel) írd ki, hogy komoly kapcsolatot keresel és nem alkalmi szexet. Ha nem eltünteti, de csökkenteni fogja a fölösleges üzenetek számát.
Egyébként csak szerintem kéne az összes társkereső oldalra kiírni ezt, hogy aki először regisztrál társkereső oldalra az ne legyen ilyen reményvesztett?

Sajnos én is hasonló cipőben járok, csak aktívként.
48/f

Szia!
Tök értelek. Nem eszköz akarsz lenni.. Én aktív vagyok de én is szeretek beszélgetni. Vagy szex után pl összebújni, dumálni, simizni, stb egymást. De sokaknak ez már kapcsolat... Pedig szerintem csak emberibb. Meg miért baj, ha megismerjük és megkedveljük jobban egymást? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!