Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek a barátommal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves fiú vagyok és van egy barátom. Együtt nőttünk fel együtt kockultunk meg minden de ugy érzem többet érzem irántam. Multkor mentünk uszodába és láttam hogy figyeli hogy öltözök át. és utána meg a uszó nadrág alatt láttam dudorodni a péniszét. Kicsit mondjuk izgatott a dolog dehát mind ketten fiuk vagyunk szoval elfordultam. Párnapja nálam kockultunk és egyszer csak megfogta és rámarkolt és mondta hogy markoljak vissza. kicsit kezdtem megkiváni.. de ciki mert nemtudom hogy szexeljünk egymással mert mind2en fiuk vagyunk.2019. febr. 28. 19:30
11/19 A kérdező kommentje:
Frissítés. Megporbaltuk a szexet. Ha mit ne mondjak nagyon jo volt. Aktivan es passzivan is probaltam.
2019. márc. 4. 13:09
12/19 A kérdező kommentje:
Azóta 2szer szexeltunk nagyon jóoooo :)
2019. márc. 11. 05:19
14/19 A kérdező kommentje:
Mind2 probaltam de inkabb aktiv szeretek lenni.
2019. márc. 12. 10:58
15/19 anonim válasza:
Na és mik történtek az utóbbi 2 hétben? :P
16/19 A kérdező kommentje:
Folyamatosan csinaljuk. Aktiv es passziv mind ket fel. Nagyon elvezetes
2019. ápr. 4. 15:15
17/19 anonim válasza:
És most már melyiket élvezed jobban? :P
18/19 A kérdező kommentje:
Passziv... :)
2019. ápr. 4. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!