Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért vannak rasszista melegek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak rasszista melegek?

Figyelt kérdés
Találkoztam párral és rögtön undort éreztem irántuk. Nem értem egy meleg miért rasszista?!
2019. febr. 27. 21:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
96%
Senkinek nem kell “elfogadnia” hogy meleg vagyok. Az alamizsnát lehet elfogadni, vagy bármit amiről megkérdezik az illetőt h jó lesz-e... Abban senkinek semmi illetékessége nincs hogy én meleg vagyok, így értelmezhetetlen a dilemma hogy elfogadják-e. Nem értem ez az “elfogadás”-ra való törekvés miért rögzült be, teljesen értelmezhetetlen. Ezzel együtt lehetek rasszista is, attól mèg mert nem a nőkre bukok. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Olyan mint ha azt kérdezted volna, hogy lehet valaki vegetáriánus, ha egyszer katolikus. És még sorolhatnám.
2019. febr. 27. 22:31
 12/13 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem soka rossz oldalról közelítik meg ezt a kérdést. Tehát a lényeg, hogy manapság nagyon sokan összemossák a homofóbiát a rasszizmussal. Mind a kettő támadható, sőt... De attól, hogy valaki mondjuk a saját neméhez vonzódik, attól még lehetett olyan rossz élménye (pl meg akarta késelni egy cigány, vagy átverte egy sárga, megerőszakolta egy arab, vagy zaklatja egy német) ezek bőrszín alapján vannak kategorizálva.. csak hogy értsétek.

Tehát tegyük fel pasi vagy és a másik pasi himbilimbijére vagy kapcsolva és neked az kell... Valaszeg nem leszel homofób, de attól még lehetsz rasszista. Mert a rasszizmus faj gyűlöletet jelent. A melegek meg a leszbikusok nem alkotnak külön fajt... #micsodarasszistakommentlol A lényeg, hogy a homofóbia ellen lehet mondani, hogy legyünk elfogadóbbá kell stb, de most egy rasszistának ezt nem tudod mondani.. Mit fogadjon el? Ő szerinte nem ugyan az egy fehér vagy egy fekete bőrszínű ember. Nem fogja szeretni őket, mert így szocializálódott. (A gyűlölet ellentéte a szeretet) Ebből kihozva szerintem simán lehet egy meleg rasszista.

2019. márc. 1. 01:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A melegek sokszor a meleg társaikat se tudják elfogadni, folyamatosan megy az ő túl ratyi, ő túl kövér, ő nem elég divatos stb. Én se vagyok kivétel ez alól, én is csak ember vagyok, vannak érzéseim, a hideg kiráz a nőies melegektől, akik ráerősítenek a téves sztereotípiákra, persze meg nem sértek senkit, mindenki úgy él ahogy jól érzi magát. Ugyanez igaz ha esetleg teszek egy rasszista megjegyzést, face-to-face sose sértenék meg senkit, csak előítéletes vagyok.

Ha nem multikulti meg liberális környezetben nősz fel, legbelül mindig is lesznek előítéleteid.

2019. márc. 1. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!