Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért vannak rasszista melegek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak rasszista melegek?

Figyelt kérdés
Találkoztam párral és rögtön undort éreztem irántuk. Nem értem egy meleg miért rasszista?!
2019. febr. 27. 21:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Ha valaki meleg akkor nem lehet rasszista? Az csak a heterók kiváltsága ?
2019. febr. 27. 21:06
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Miért ne lehetne az? Attól még, hogy valakivel szemben elfogadóbbnak kell lennie a társadalomnak, az még nem jelenti azt, hogy ő maga elfogadóbb lesz...
2019. febr. 27. 21:07
 3/13 A kérdező kommentje:
És akkor miért várja el a társadalomtól, hogy őt is elfogadják?
2019. febr. 27. 21:10
 4/13 anonim ***** válasza:
98%
Egyszerű: mert az emberek önzők. Nem másokkal törődnek, hanem magukkal. Csakis magukkal.
2019. febr. 27. 21:14
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
*önzőek
2019. febr. 27. 21:14
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem minden meleg várja el hogy őt is elfogadják hogy ő meleg. Én sem várom el senkitől se mert leszarom. Nemértem hogy a melegek miért gondolják ezt az egész meleg dolgot túl..... ne érezze senki különlegesnek magát mert meleg,ez nem nagy dolog és senkit se érdekel. Én ebből nem akarok előnyt kovácsolni mint minden meleg hogy akkor mostmár ő a király meg ilyenek. Én se mondogatom mindenkinek hogy te most a kutyám vagy mert én meleg vagyok és te nem így shut up van. Semmi atrocitást nem éreztem azért mert meleg vagyok lehet azért mert én se érzem nagy dolognak.
2019. febr. 27. 21:21
 7/13 A kérdező kommentje:
Én is meleg vagyok és én sem verem nagy dobra, engem sem érdekel, de mondjuk ismerkedésnél pl: ha mondom hogy én ázsiai vagyol akkor szó sem lehet róla és ez nagyon szomorú.
2019. febr. 27. 21:33
 8/13 A kérdező kommentje:
*vagyok
2019. febr. 27. 21:34
 9/13 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Nos, ez egy elég szomorú dolog...

Igazad van, vannak rasszista melegek is.Ez az egész társadalmat érinti(sajnos)

Én magam is meleg vagyok, és EZÉRT még soha nem nézett le igazán senki. Azért viszont igen, mert "libsi"vagyok. Engem nagyon vallásosan neveltek fel, mégis az én szememben az egyetlen iazi bűn mások bántása, mert az még több rosszat szül.

Az a meleg szerintem, aki rasszista még nem fogadta el saját magát sem.

Én személy szerint abban hiszek, hogy mindenki úgy csodálatos, ahogy van, ahogy önmaga, és azért, mert valaki önmaga sosem szabad senkit elítélni.Lehet az queer, meleg bármilyen szexualitású, transzgender, roma, fekete.....

A fontos az azonos bánásmód, az azonos lehetőségek.

Ez mind szentbeszédnek tűnhet (egy ateistától.... omg), de csak szt akartam megmutatni, hogy van nem rasszista meleg. (az előző hozzászólások egy kicsit leamortizáltak általánosítva mindenkit...) #ellenpélda

2019. febr. 27. 21:38
 10/13 anonim ***** válasza:
97%
A kettőnek nincs köze egymáshoz, az meg elég messze áll a valóságtól, hogy ha valaki el van nyomva, az rögtön elfogadó lesz mindenkivel. Melegek között is lehetnek rasszisták, pont úgy, ahogy a feketék is lehetnek homofóbok.
2019. febr. 27. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!